Груша, фарширована креветками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - груша, фарширована креветками і сиром в домашніх умовах! Спробуйте і переконайтеся самі: з цієї пікантної закускою ви станете справжньою зіркою! Всі гості будуть випрошувати рецепт!
Хочу вам розповісти, як приготувати грушу, фаршировану креветками і сиром. Виходить дуже смачно і оригінально. Особисто мені здається, що це ідеальне блюдо для тих, хто планує приготувати своїй половинці романтичну вечерю. Тут все дуже просто готується, та й інгредієнти всі доступні, тому смак, колір і аромат - смачніше не придумаєш!
- Груші - 4 штуки (великі)
- Сир козячий - 100 грам
- Фініки - 4 штуки
- Креветки великі - 4 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Яблучний сік - 0.5 склянки (можна замінити сидром)
- Горіхи - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Груші моєму, обсушуємо і розрізаємо навпіл, вирізаємо у них серцевини.
2. Зробимо начинку: відваримо і остудити креветки, очистимо їх, змішаємо в блендері разом з сиром, медом, фініками, горіхами і спеціями.
3. Цією сумішшю фаршируємо груші, викладаємо їх в форму для запікання, а зверху і в саму форму виливаємо сік. Відправляємо груші, фаршировані креветками і сиром, в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
4. І ось така виходить краса! Смачного!