Груша, запечена з креветками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже цікавою ідеєю, як приготувати грушу, запечену з креветками і сиром. Це не складно, швидко, але зате так смачно, що просто пальчики оближеш.
У даній закусці прекрасно поєднуються солодка м'якоть груші з ароматними і пікантними морепродуктами, та ще й все це покрито хрусткою сирною скоринкою. Таким блюдом ви точно здивуєте сім'ю і гостей. Апетитна груша, запечена з креветками і сиром в домашніх умовах, - це неймовірно.
- Груша - 2 штуки
- Креветки - 100 грам (варені )
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Спеції для морепродуктів - 1 За смаком
- Мед - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Вимийте і висушіть груші. Перевагу віддайте не надто щільним, але і не перезрілих плодів, щоб м'якоть була в міру соковитою. Розріжте навпіл.
2. За допомогою чайної ложки акуратно вийміть з серединки м'якоть, щоб вийшли приблизно однакові поглиблення.
3. Паралельно відваріть в підсоленій воді креветки. Охолодіть їх трохи і при необхідності очистіть.
4. Наріжте їх дрібно і викладіть в мисочку. Додайте трохи улюблених спецій і сушених трав. Використовувати в рецепті приготування груші, запеченої з креветками і сиром, можна будь-які приправи, які вам до смаку.
5. Очищені груші можна трохи змастити медом, це додасть страві додаткову пікантність.
6. Натріть на середній або крупній тертці сир.
7. І вбийте туди яйце. Все як слід перемішайте.
8. Груші заповніть креветками. Укладайте їх щільніше, щоб начинки було досить.
9. Залишилося тільки розкласти зверху сир і викласти груші на деко для запікання. Надішліть груші в розігріту духовку хвилин на 15, поки не утвориться рум'яна кірочка.
От і все: груша, запечена з креветками і сиром в домашніх умовах, готова. Смачного!
От і все: груша, запечена з креветками і сиром в домашніх умовах, готова. Смачного!