Рецепт Груша, запечена в сиропі фото

Груша, запечена в сиропі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Фрукти, Груша, Гранат
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл, День народження, Фуршет
Солодке, Десерти

Хочете навчитися готувати вишукані рецепти? Тоді вам без гарної інструкції не обійтися. А ще потрібно звикнути до нових сполученням і рішенням. Але ви впораєтеся, уважно читайте і пробуйте!

Такі десерти не прийнято робити просто солодкими, в цьому, наприклад, є кислинка. Обов'язкова гарна подача. Але для початку необхідно прочитати про те, як приготувати грушу, запечену в сиропі з граната. Вона виходить дуже ароматна за рахунок спецій в складі. М'яка і соковита текстура додається.

  • Груша велика - 4 штуки
  • Корична паличка - 2 штуки
  • Гранатовий сік - 360 мілілітрів
  • Цукор білий - 150 грам
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Гвоздика - 6 штук
  • Гранатові зерна - 75 грам
груша, запечена в сиропі - фото крок 1
1. Підготуйте груші. Чистий ги, розріжте навпіл і видаліть серцевину.
груша, запечена в сиропі - фото крок 2
2. Приготуйте сироп. У каструлю влийте сік граната і лимона. Всипте цукор. Покладіть корицю і гвоздику. Варіть сироп до розчинення цукру.
груша, запечена в сиропі - фото крок 3
3. Далі грушу викладіть у форму для випічки. Влийте зверху сироп.
груша, запечена в сиропі - фото крок 4
4. Запікайте десерт протягом 45 хвилин при 180 градусах в духовці.
груша, запечена в сиропі - фото крок 5
5. Подавайте десерт в теплому вигляді, посипавши його гранатовими зернами. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти