Рецепт Груша, запечена в сиропі фото

Груша, запечена в сиропі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Фрукти , Груша , Гранат
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На полуденок , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете навчитися готувати вишукані рецепти? Тоді вам без гарної інструкції не обійтися. А ще потрібно звикнути до нових сполученням і рішенням. Але ви впораєтеся, уважно читайте і пробуйте!

Опис приготування:

Такі десерти не прийнято робити просто солодкими, в цьому, наприклад, є кислинка. Обов'язкова гарна подача. Але для початку необхідно прочитати про те, як приготувати грушу, запечену в сиропі з граната. Вона виходить дуже ароматна за рахунок спецій в складі. М'яка і соковита текстура додається.

  • Груша велика - 4 штуки
  • Корична паличка - 2 штуки
  • Гранатовий сік - 360 мілілітрів
  • Цукор білий - 150 грам
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Гвоздика - 6 штук
  • Гранатові зерна - 75 грам
груша, запечена в сиропі - фото крок 1
1. Підготуйте груші. Чистий ги, розріжте навпіл і видаліть серцевину.
груша, запечена в сиропі - фото крок 2
2. Приготуйте сироп. У каструлю влийте сік граната і лимона. Всипте цукор. Покладіть корицю і гвоздику. Варіть сироп до розчинення цукру.
груша, запечена в сиропі - фото крок 3
3. Далі грушу викладіть у форму для випічки. Влийте зверху сироп.
груша, запечена в сиропі - фото крок 4
4. Запікайте десерт протягом 45 хвилин при 180 градусах в духовці.
груша, запечена в сиропі - фото крок 5
5. Подавайте десерт в теплому вигляді, посипавши його гранатовими зернами. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти