Рецепт Морква смажена з цибулею фото

Морква смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Ця закуска обходиться дуже дешево, готується швидко і може бути доповненням до практично будь-якої страви. Отже, зустрічайте - рецепт моркви смаженої з цибулею!

Опис приготування:

Ця страва в меню нашої сім'ї вийшло випадково. Я готувала рибу під маринадом і виявилося, що приготувала цього маринаду набагато більше, ніж було потрібно. Хтось із дітей розкуштував залишився маринад і тепер частенько просять спеціально приготувати їм це блюдо. Особливо часто його вимагає дочка, яка стежить за фігурою. Рецепт смаженої моркви з цибулею дуже простий, весь смак надають додаткові спеції. Розповідаю, як приготувати морква смажену з цибулею.

Рецепт:

1. Чистимо цибулю та моркву. Моєму.

2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

3. Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо цибулю до прозорості. Якщо вам подобається більш підсмажену цибулю - будь ласка, смажте.

4. Моркву натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковорідку до цибулі. Перемішуємо. Перші хвилин 10 я смажу цибулю з морквою під кришкою і на середньому вогні. Морква дасть сік і не вбере в себе все масло з пательні.

5. Відкриваємо кришку і смажимо хвилин 10-15. Помішуємо.

6. Додаємо до овочів сіль, цукор, чорний перець і лимонний сік. Якщо хочете додати томатну пасту - саме час зробити це.

7. Все добре перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.

Усе, блюдо готово. Можна зробити його добавкою до гарніру - так звана подгарніровкі. А можна накласти на чорний хлібець і з'їсти просто так Це смачно!

  • Морква - 300 грам
  • Цибуля - 150-200 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Лимонний сік або оцет 9% - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста чи кетчуп - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
Ця страва в меню нашої сім'ї вийшло випадково. Я готувала рибу під маринадом і виявилося, що приготувала цього маринаду набагато більше, ніж було потрібно. Хтось із дітей розкуштував залишився маринад і тепер частенько просять спеціально приготувати їм це блюдо. Особливо часто його вимагає дочка, яка стежить за фігурою. Рецепт смаженої моркви з цибулею дуже простий, весь смак надають додаткові спеції. Розповідаю, як приготувати морква смажену з цибулею.

Рецепт:

1. Чистимо цибулю та моркву. Моєму.

2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

3. Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо цибулю до прозорості. Якщо вам подобається більш підсмажену цибулю - будь ласка, смажте.

4. Моркву натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковорідку до цибулі. Перемішуємо. Перші хвилин 10 я смажу цибулю з морквою під кришкою і на середньому вогні. Морква дасть сік і не вбере в себе все масло з пательні.

5. Відкриваємо кришку і смажимо хвилин 10-15. Помішуємо.

6. Додаємо до овочів сіль, цукор, чорний перець і лимонний сік. Якщо хочете додати томатну пасту - саме час зробити це.

7. Все добре перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.

Усе, блюдо готово. Можна зробити його добавкою до гарніру - так звана подгарніровкі. А можна накласти на чорний хлібець і з'їсти просто так Це смачно!

Схожі рецепти