Морква, тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки літо на дворі, і вже почався овочевий сезон, можна приготувати з улюблених овочів яке-небудь смачне й оригінальне блюдо, як, наприклад, ось така морквина, в яку ми додамо мед.
Іноді, коли я гуляю по просторах інтернету, то знаходжу дуже незвичайні рецепти з, здавалося б, звичайних продуктів, і сьогодні я поділюся з вами одним з них і розповім, як приготувати морква, тушковану з луком. Ця страва ідеально підійде для літнього сезону, хоча навіть взимку знайти в магазині морква і цибуля не проблема, але ж влітку все таке свіже і смачне. А оригінальність цього рецепта приготування моркви, тушкованою з цибулею, полягає в тому, що при гасінні ми додамо до овочів трохи меду, завдяки чому у нашого страви вийде досить цікавий солодкуватий смак і неповторний аромат. До речі, навіть діти їдять його з великим задоволенням, ну і дорослі не відстають і використовують таку морквину як гарнір до м'яса і риби. Спробуйте і ви, це дуже і дуже смачно.
- Морква - 800 грам
- Цибуля зелена - 20 грам
- Масло рослинне - 80 грам
- Мед - 15 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки