Морква тушкована з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Між іншим, дуже смачний гарнір - морква тушкована з яблуками. На приготування ви витратите не більше півгодини і всього пару інгредієнтів, проте гарнір вийде дуже цікавий.
Одного разу, коли на вечерю хотілося чогось дуже легкого і нежирного, дружина приготувала морква тушковану з яблуками. Вийшло дуже смачно. Цю страву можна їсти і просто так, а можна і як гарнір. Благо рецепт дуже простий і бюджетний, він сподобається всім. Хай щастить! сподіваюся, мій рецепт моркви тушкованою з яблуками вам сподобається!
- Морква - 7 штук
- Яблуко - 4 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
У сковороді розтопити вершкове масло, додати моркву. Обсмажити протягом 1-2 хвилин на середньому вогні.
Додати ополоник води і тушкувати 15 хвилин на середньому вогні. Якщо вода буде випаровуватися - додаємо ще невеликими порціями.
Через 15 хвилин додаємо кубиками нарізані яблука, сіль і цукор. Тушкуємо ще 15 хвилин, якщо рідини в сковороді зовсім мало - підливаємо ще.
Знімаємо з вогню і подаємо. Морква тушкована з яблуком готова.