Морква тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Морква може виступати не тільки інгредієнтом салату. З неї може вийти чудовий гарнір або навіть повноцінне блюдо. Дивіться, як приготувати морква, тушковану в курячому бульйоні.
Морковочка буде м'якою, ароматної і солодкої. Я подаю її як частину гарніру. А якщо додати сюди теплий карамелізований лук, то вийде смачний теплий салат.
Експериментуйте і пробуйте. Морквина - відмінний овоч, корисний, красивий і смачний.
- Морква - 8 штук
- Курячий бульйон - 750 мілілітрів
- Розмарин, чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
Морквину добре промийте і поскоблите ножем, щоб очистити, поріжте на шматочки довжиною 3-4 см.
Покладіть моркву в форму для запікання, залийте бульйоном, додайте ароматні трави і трохи солі.
Духовку нагрейте до 180 градусів, Відведіть туди моркву гаситися на годину. Якщо рідина википає, додавайте.