Рецепт Морква тушкована фото

Морква тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Морква може виступати не тільки інгредієнтом салату. З неї може вийти чудовий гарнір або навіть повноцінне блюдо. Дивіться, як приготувати морква, тушковану в курячому бульйоні.

Морковочка буде м'якою, ароматної і солодкої. Я подаю її як частину гарніру. А якщо додати сюди теплий карамелізований лук, то вийде смачний теплий салат.

Експериментуйте і пробуйте. Морквина - відмінний овоч, корисний, красивий і смачний.

  • Морква - 8 штук
  • Курячий бульйон - 750 мілілітрів
  • Розмарин, чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
морква тушкована - фото крок 1
Морквину добре промийте і поскоблите ножем, щоб очистити, поріжте на шматочки довжиною 3-4 см.
морква тушкована - фото крок 2
Покладіть моркву в форму для запікання, залийте бульйоном, додайте ароматні трави і трохи солі.
морква тушкована - фото крок 3
Духовку нагрейте до 180 градусів, Відведіть туди моркву гаситися на годину. Якщо рідина википає, додавайте.

Схожі рецепти