Тушкована морква з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне універсальне блюдо - це і легкий перекус і чудовий ароматний гарнір до м'яса і риби. Крім того, тушкована морква з цибулею прекрасно виглядає на столі.
Коли набридають макарони і не хочеться бачити крупи, на виручку приходять овочі. На будь-який смак і сезон, різних кольорів і форм. І які чудові гарніри з них виходять - соковиті, ароматні! А хочеться чогось легкого - їжте їх самі по собі, ні з чим не поєднуючи. Як приготувати таке блюдо? За допомогою рецепта, звичайно! Рецепт тушкованою моркви з цибулею містить не тільки прості і зрозумілі пояснення, але і покрокові фотографії, що зробить процес готування легким і приємним. Готуйте з задоволенням!
- Морква - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 250 грам
- Помідори - 150 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Вилучити
У сковороду з обсмаженою цибулею додати підготовлену моркву. Обсмажувати 7 хвилин. Після цього налити води так, щоб вона злегка покривала овочі. Тушкувати під кришкою 30 хвилин.