Рецепт Moravskiй Воробей фото

Moravskiй Воробей
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні хочу поділитися з вами ще одним рецептом традиційної чеської кухні. Моравський Врабец - це м'ясо, тушковане в духовці в бульйоні з великою кількістю цибулі і часнику. Виходить смачно і ситно.

Зазвичай моравський Врабец подають з кнедликами і різними соусами. Але в нашій країні кнедлики не настільки популярні, як в Чехії, тому я пропоную подавати їх з картоплею, вареним в мундирі. Також дуже смачним виходить моравський Врабец з картопляним пюре. Таке блюдо буде ідеальним як для звичайного сімейного вечері, так і для святкового застілля. Завжди смачне і ситне, воно сподобається всім. А велика кількість цибулі та часнику зроблять м'ясо неймовірно ароматним.

  • Свинина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Бульйон м'ясний - За смаком
Moravskiй Воробей - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Moravskiй Воробей - фото крок 2
Лук поріжте четвертькольцами.
Moravskiй Воробей - фото крок 3
Часник очистіть і подрібніть. Я ріжу кожен зубчик на 2-3 частини. Складіть лук і часник на дно жароміцної форми для запікання.
Moravskiй Воробей - фото крок 4
Свинину порізати на невеликі шматки і викладіть на овочеву подушку.
Moravskiй Воробей - фото крок 5
Залийте м'ясо бульйоном (приблизно до середини бортиків).
Moravskiй Воробей - фото крок 6
Додайте сіль, перець і улюблені спеції. Надішліть блюдо в духовку, розігріту до 200 градусів, з 50-60 хвилин.
Moravskiй Воробей - фото крок 7
Готове м'ясо подавайте прямо в формі для запікання.
Moravskiй Воробей - фото крок 8
Перед подачею прикрасьте моравський Врабец зеленню. Смачного!

Схожі рецепти