Млинці хрусткі
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі і ніжні млинці з хрусткими краями - саме такими можна хвалитися перед іншими господинями.
Смачні та ніжні, дірчасті і з хрусткими краями - таким повинні бути ідеальні млинці. Спечіть їх за допомогою цього рецепта і порадуйте своїх рідних. Рецепт приготування хрустких млинчиків простий і він перед вами.
1. Збити міксером яйця з сіллю і цукром.
2. Додати борошно, перемішати.
3. У теплому молоці розмішати крохмаль і вливати в тісто невеликими порціями, при цьому ретельно все розмішувати.
4. Додати рослинне масло і знову все добре перемішати.
5. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді на вогні вище середнього. Перед смаженням першого млинця сковорідку змастити маслом. І ще рада - перед тим, як набрати тісто для наступного млинця - обов'язково добре розмішуйте тісто.
Готові млинці Не складайте один на інший і не змащуйте маслом - ви ж хочете, щоб вони були хрусткими
- Молоко - 500 грам
- Крохмаль картопляний - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Збити міксером яйця з сіллю і цукром.
2. Додати борошно, перемішати.
3. У теплому молоці розмішати крохмаль і вливати в тісто невеликими порціями, при цьому ретельно все розмішувати.
4. Додати рослинне масло і знову все добре перемішати.
5. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді на вогні вище середнього. Перед смаженням першого млинця сковорідку змастити маслом. І ще рада - перед тим, як набрати тісто для наступного млинця - обов'язково добре розмішуйте тісто.
Готові млинці Не складайте один на інший і не змащуйте маслом - ви ж хочете, щоб вони були хрусткими