Грузді мариновані хрусткі
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий і дуже простий рецепт груздів маринованих хрустких просто не може вам не сподобається! Адже в ньому немає нічого зайвого, тільки оптимальний варіант заготовки смачненьких грибочків!
Впевнена, що такий рецепт приготування груздів маринованих хрустких вам дуже сподобається. Смачні, соковиті і хрусткі - і все це своїми руками, і своїми силами! Так що розповідаю, як зробити грузді мариновані хрусткі!
- Грузді - 1 кілограм
- Лавровий лист - 1 щіпка
- Перець горошком - 12 штук
- Сіль - 4 Ст. Ложки (по 2 ст.Л. На півлітрову баночку)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Листя вишні - 1 щіпка
- Гвоздика - 10 штук
1. Гриби дуже ретельно промиваємо, найкраще залишити замоченими в воді на добу. І при чому воду радять міняти два-три рази за добу.
2.Тепер нарізаємо великі екземпляри, а дрібні залишаємо цілими. Засипаємо в каструлю разом з лаврушкой, перцем і сіллю. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще півгодини.
3. На дно баночок викладаємо все решта приправи і спеції. Закладаємо гриби і заливаємо гарячим маринадом. Зверху - по 1 ст. Ложці солі на банку.
4. Закриваємо стерильними кришками. Готово!