Мариновані грузді смажені
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували консервувати смажені гриби? Якщо ні, дуже рекомендую спробувати, смак таких грибочків вас здивує і порадує. А закуска стане незамінною на вашому столі!
Уявляю простий рецепт приготування маринованих груздів смажених. Рецепт гранично простий і зрозумілий, а головне виходить незвичайно і смачно. Гриби зберігаються до шести місяців в холодному місці, наприклад в холодильнику або погребі. Дуже добре поєднуються з будь-якими гарнірами. Гарного вам настрою!
- Грузді - 1 кілограм
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Грузді слід ретельно перебрати, промити і відварити в підсоленій воді 15-20 хвилин.
Простерилизуйте баночки для зберігання грибів.
Розігрійте на сковороді рослинне маслі, додайте варені гриби і смажте їх на середньому вогні помішуючи, приблизно 25 хвилин. Сіль за смаком, смажити краще під кришкою. Потім викладаємо гриби в тарілку.
Розкладіть грузді по стерилізованим баночках, зверху залишивши 2 см для маринаду. У ролі маринаду буде - масло на якому смажилися грибочки. Смачного!