Рецепт Мариновані грузді смажені фото

Мариновані грузді смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Грузді
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували консервувати смажені гриби? Якщо ні, дуже рекомендую спробувати, смак таких грибочків вас здивує і порадує. А закуска стане незамінною на вашому столі!

Опис приготування:

Уявляю простий рецепт приготування маринованих груздів смажених. Рецепт гранично простий і зрозумілий, а головне виходить незвичайно і смачно. Гриби зберігаються до шести місяців в холодному місці, наприклад в холодильнику або погребі. Дуже добре поєднуються з будь-якими гарнірами. Гарного вам настрою!

  • Грузді - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
мариновані грузді смажені - фото крок 1
Грузді слід ретельно перебрати, промити і відварити в підсоленій воді 15-20 хвилин.
мариновані грузді смажені - фото крок 2
Простерилизуйте баночки для зберігання грибів.
мариновані грузді смажені - фото крок 3
Розігрійте на сковороді рослинне маслі, додайте варені гриби і смажте їх на середньому вогні помішуючи, приблизно 25 хвилин. Сіль за смаком, смажити краще під кришкою. Потім викладаємо гриби в тарілку.
мариновані грузді смажені - фото крок 4
Розкладіть грузді по стерилізованим баночках, зверху залишивши 2 см для маринаду. У ролі маринаду буде - масло на якому смажилися грибочки. Смачного!

Схожі рецепти