Рецепт Хрусткі картопляні млинці фото

Хрусткі картопляні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Картопля
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Така собі варіація на тему популярних картопляних дерунів. На відміну від них, картопля викладають на всю поверхню сковороди. Для вас рецепт, як приготувати хрусткі картопляні млинці.

Опис приготування:

Головний секрет хрусткої картоплі - це віджати всю рідину, тоді млинець вийде дійсно хрусткий. Млинці можна подавати на сніданок, наприклад, з яєчнею, а також зробити на обід, на вечерю або як перекус зі сметаною або томатним соусом. Їжте їх гарячими.

  • Рослинна олія - За смаком
  • Картопля - 450-500 грам
  • Сіль, перець - За смаком
хрусткі картопляні млинці - фото крок 1
1. Очистіть картоплю від шкірки і вимийте, потім натріть на крупній тертці або скористайтеся кухонною машиною.
хрусткі картопляні млинці - фото крок 2
2. Викладіть картопляну масу в марлю, складену в декілька разів.
хрусткі картопляні млинці - фото крок 3
3. Гарненько відіжміть картопля від вологи, посоліть і поперчіть картопля, перемішайте.
хрусткі картопляні млинці - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, розділіть картопляну масу на 4 частини і викладіть одну частину на розігріту поверхню, розрівняйте виделкою в один шар.
хрусткі картопляні млинці - фото крок 5
5. Через кілька хвилин підніміть край і подивіться, НЕ присмажилася чи сторона.
хрусткі картопляні млинці - фото крок 6
6. Акуратно переверніть деруни на іншу сторону і обсмажуйте до рум'яної скоринки.
хрусткі картопляні млинці - фото крок 7
7. Подавайте хрусткі млинці відразу після обсмажування.

Схожі рецепти