Рецепт Мититеи фото

Мититеи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні розповім, як приготувати мититеи святкові за особливим рецептом. Блюдо вийде ароматним, смачним і дуже соковитим. Не будемо довго затягувати і швидше приступимо до його приготування!

Мититеи - традиційне блюдо румунської кухні. Таким блюдом вам точно вдасться здивувати гостей. Страва смачна, ситне і незвичайне, а всередині кожної ковбаски є сюрприз у вигляді начинки. Відмінно підійде на вечерю!

  • Яловичина - 500 грам
  • Свинина - 150 грам
  • Грудинка копчена - 50-70 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Вода мінеральна сильно газована - 70 мілілітрів
  • Перецьь болгарський - 1-2 штук
  • Зелень - За смаком (петрушка, Зелена цибуля)
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Яловичину і свинину пропустіть через м'ясорубку, додайте соду, газовану воду, подрібнену цибулю, часник і перець. Вимішуйте фарш протягом 3 хвилин, потім відправте в холодильник на 12 годин.
2
Потім додайте нарізану кубиками грудинку, гарненько відбийте фарш. Зробіть з фаршу невеликі коржі, в центр покладіть тертий сир, болгарський перець і зелень. Сформуйте ковбаски.
3
На розпеченій сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії і обсмажте мититеи до золотого кольору і готовності по 2-3 хвилини з кожного боку.
4
Мітітєї готові, смачного!

Схожі рецепти