Рецепт Мисливський соус фото

Мисливський соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Яйця , Цибуля
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На швидку руку , На святковий стіл
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Французька кухня, напевно, одна з небагатьох, настільки багаті найрізноманітнішими заправками і соусами. Серед цього різноманіття пропоную вам взяти на замітку один дуже класний рецепт.

Опис приготування:

Якщо ви любите подавати до столу не прості страви, а з родзинкою, тоді рекомендую цей варіант, як приготувати мисливський соус. Приголомшливе поєднання яблука, тонкої горіховою нотки і ніжної консистенції - це ідеальний соус для ваших м'ясних страв. Незважаючи на гадану складність, зробити його в домашніх умовах зможе кожен.

  • Яблуко - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Горіхи волоські - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Зелень - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів (приблизно)
мисливський соус - фото крок 1
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів на вашій кухні перетвориться в вишуканий французький соус.
мисливський соус - фото крок 2
2. Насамперед на сухій сковороді підсушіть трохи горіхи, а після подрібніть їх. Налийте на сковороду олію і обсмажте борошно до легкого золотого відтінку, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
мисливський соус - фото крок 3
3. Очистіть цибулину і подрібніть. Яблуко вимийте, обсушити і наріжте дрібно.
мисливський соус - фото крок 4
4. У глибокій мисці з'єднайте всі інгредієнти: сметану, борошно, горіхи, цибуля, яблуко, подрібнену зелень, яйце. За допомогою погружного блендера збивайте соус пару хвилин.
мисливський соус - фото крок 5
5. Надішліть його на сковороду, вливаючи бульйон, доведіть до густуватої консистенції. Відразу після закипання зніміть з вогню і остудіть. Можна за смаком додати сіль і перець.
Смачного!

Схожі рецепти