Мисливський соус
(покроковий рецепт з фото)
Французька кухня, напевно, одна з небагатьох, настільки багаті найрізноманітнішими заправками і соусами. Серед цього різноманіття пропоную вам взяти на замітку один дуже класний рецепт.
Якщо ви любите подавати до столу не прості страви, а з родзинкою, тоді рекомендую цей варіант, як приготувати мисливський соус. Приголомшливе поєднання яблука, тонкої горіховою нотки і ніжної консистенції - це ідеальний соус для ваших м'ясних страв. Незважаючи на гадану складність, зробити його в домашніх умовах зможе кожен.
- Яблуко - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Горіхи волоські - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Зелень - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів (приблизно)
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів на вашій кухні перетвориться в вишуканий французький соус.
2. Насамперед на сухій сковороді підсушіть трохи горіхи, а після подрібніть їх. Налийте на сковороду олію і обсмажте борошно до легкого золотого відтінку, помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
3. Очистіть цибулину і подрібніть. Яблуко вимийте, обсушити і наріжте дрібно.
4. У глибокій мисці з'єднайте всі інгредієнти: сметану, борошно, горіхи, цибуля, яблуко, подрібнену зелень, яйце. За допомогою погружного блендера збивайте соус пару хвилин.
5. Надішліть його на сковороду, вливаючи бульйон, доведіть до густуватої консистенції. Відразу після закипання зніміть з вогню і остудіть. Можна за смаком додати сіль і перець.
Смачного!
Смачного!