Рецепт Мисливський салат фото

Мисливський салат
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Салати , Консервація
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Мисливський салат - смачна заготівля на зиму з овочів. Заготівля послужить відмінним гарніром до м'ясних страв або як самостійна закуска-салат. Заправляти його не потрібно, в складі вже є масло.

Опис приготування:

Мисливський салат з овочів - справжня палочка-виручалочка для кожної господині. Готувати його просто, а в консервованому вигляді він довго зберігається. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю консервацію на зиму. Так як овочі піддаються недовгою термічній обробці, вони залишаються хрусткими і практично не втрачають текстуру. Можна додати зубчик часнику, він додасть закусці пікантний аромат. Спробуйте цей рецепт, вам обов'язково сподобається.


  • Капуста - 2 кілограма (білокачанна)
  • Огірок - 1, 4 кілограма
  • Cukini - 450 грам
  • Перець солодкий - 2 штуки (жовтий)
  • Помідори - 900 грам
  • Морква - 1 кілограм
  • Оцет - 350 мілілітрів
  • Рослинна олія - 350 мілілітрів
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Сіль - 100 грам
мисливський салат - фото крок 1
Капусту наріжте дрібною соломкою.
мисливський салат - фото крок 2
Огірки, цукіні, перець і половину моркви поріжте кружечками і кубиками.
мисливський салат - фото крок 3
Іншу моркву натріть на крупній тертці.
мисливський салат - фото крок 4
Помідори помийте, видаліть у них плодоніжки. Якщо помідори маленькі, їх не потрібно розрізати, якщо великі, поріжте їх великими часточками.
мисливський салат - фото крок 5
Налийте оцет в каструлю, додайте сіль, цукор, рослинне масло і доведіть до кипіння. Маринад готовий!
мисливський салат - фото крок 6
Овочі складіть у глибоку каструлю і залийте маринадом, поставте їх гаситися. Овочі повинні проваритися на повільному вогні 20-25 хвилин.
мисливський салат - фото крок 7
Потім складіть овочі в стерилізовані банки і залийте соком. Накрийте кришками і закатати. Накрийте теплим покривалом і дайте постояти добу.

Схожі рецепти