Рецепт Салат «мисливський» з ковбасками фото

Салат «мисливський» з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Смачний і дуже ситний салат з мисливськими ковбасками підійде і до свята, і до звичайного обіду. У ньому відмінно поєднуються і доповнюють один одного все інгредієнти. Готується легко і просто.

Опис приготування:

Смачний і ситний салат можна приготувати з мисливськими ковбасками. Такий салат згодиться не тільки для звичайного обіду або вечері, він також добре впишеться в ваше святкове меню. Особливо, якщо ваше свято в холодну пору року, адже салат виходить досить ситним. Рецепт приготування салату досить простий, та й складові страви цілком собі звичайні, але вони добре доповнюють смаки один одного.

  • Мисливські ковбаски - 150-200 грам
  • Яйце варене - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки (варена)
  • Печериці - 200 грам (мариновані)
  • Квасоля - 200 грам (консервована)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелень петрушки - 1/2 пучка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Майонез - 150 грам
салат
Очистимо цибулю, потім наріжемо його маленькими кубиками.
салат
Відварену і остигнула морква очистимо й наріжемо кубиками.
салат
Мариновані печериці нарізаємо тонкими пластинками або теж кубиками.
салат
Мисливські ковбаски нарізаємо кружечками. Якщо вам попалися дуже жирні ковбаски, їх можна попередньо обсмажити, так жир витопиться.
салат
Зелень миємо, підсушують і нарізаємо.
салат
Зливаємо сік з консервованої квасолі.
салат
Очистимо зварені круто яйця, їх теж нарізаємо кубиками.
салат
Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо сіль і перець.
салат
І нарешті заправляємо салат майонезом. Можна подавати його в великому салатнику, а можна і порційно.

Схожі рецепти