Салат «мисливський» з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і дуже ситний салат з мисливськими ковбасками підійде і до свята, і до звичайного обіду. У ньому відмінно поєднуються і доповнюють один одного все інгредієнти. Готується легко і просто.
Смачний і ситний салат можна приготувати з мисливськими ковбасками. Такий салат згодиться не тільки для звичайного обіду або вечері, він також добре впишеться в ваше святкове меню. Особливо, якщо ваше свято в холодну пору року, адже салат виходить досить ситним. Рецепт приготування салату досить простий, та й складові страви цілком собі звичайні, але вони добре доповнюють смаки один одного.
- Мисливські ковбаски - 150-200 грам
- Яйце варене - 3 штуки
- Морква - 2 штуки (варена)
- Печериці - 200 грам (мариновані)
- Квасоля - 200 грам (консервована)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень петрушки - 1/2 пучка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Майонез - 150 грам
Очистимо цибулю, потім наріжемо його маленькими кубиками.
Відварену і остигнула морква очистимо й наріжемо кубиками.
Мариновані печериці нарізаємо тонкими пластинками або теж кубиками.
Мисливські ковбаски нарізаємо кружечками. Якщо вам попалися дуже жирні ковбаски, їх можна попередньо обсмажити, так жир витопиться.
Зелень миємо, підсушують і нарізаємо.
Зливаємо сік з консервованої квасолі.
Очистимо зварені круто яйця, їх теж нарізаємо кубиками.
Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо сіль і перець.
І нарешті заправляємо салат майонезом. Можна подавати його в великому салатнику, а можна і порційно.