Рецепт Салат «мисливський» на зиму фото

Салат «мисливський» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Думаю, що більшість господинь, незважаючи ні на що, роблять самостійно заготовки, я не виключення. Щороку роблю смачний салат за рецептом, як приготувати салат «Мисливський» на зиму.

Опис приготування:

Кожен сезон роблю закрутки: варення, аджику, різні соуси, соління та салати. Дуже люблю саме цей салат, тому що в ньому багато інгредієнтів. Взимку він відмінно підходить до столу, так як смачний і вітамінний. Подаю такий салат до будь-якого гарніру, а також на святковий стіл. Мої домашні і всі друзі чекають тільки його. Завжди закриваю багато банок, але вже до середини зими нічого вже не залишається.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 кілограм
  • Морквина - 1 кілограм
  • Огірок - 1 кілограм
  • Перець салатний - 1 кілограм
  • Часник - 10 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Соняшникова олія - 1 Склянка
  • Сіль - 75 грам
  • Цукровий пісок - 1 Склянка
  • Оцет - 150 мілілітрів
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Чорний перець горошком - 10 штук
салат
1. Морквину чищу і мою, потім подрібнюю її на крупній тертці і перекладаю в миску.
салат
2. Лук чищу від лушпиння і мою в холодній воді, так при нарізанні ви не будете плакати. Нарізаю цибулю півкільцями.
салат
3. Огірки беру невеликі, щоб шкірка не була гіркою, мою їх і нарізаю тонкими кільцями.
салат
4. Салатний перець мою, кожен розрізаю на 2 частини, вичищаю насіння і нарізаю овоч тонкими смужками.
салат
5. Петрушку мою і нарізаю дрібно, так само чищу часник і нарізаю його невеликими шматочками.
салат
6. Шаткую дрібно капусту. Я беру велику каструлю, щоб зручно було перемішувати, перекладаю в неї все підготовлені овочі, додаю соняшникову олію, лавровий лист, сіль, цукровий пісок і чорний перець горошком, перемішую і залишаю на 60 хвилин.
салат
7. Відправляю овочі на вогонь, готую на слабкому вогні близько 15 хвилин, періодично перемішую, а в самому кінці вливаю оцет.
салат
8. Банки стерилізують, перекладаю в них приготований салат, закочував і залишаю заготовки при кімнатній температурі на 1-2 діб. Після цього перекладаю їх на зберігання в комору.

Схожі рецепти