Рецепт Салат «мисливський» з капустою на зиму фото

Салат «мисливський» з капустою на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Домашні заготовки - це відмінний спосіб продовжити сезон овочів на вашому столі. Якщо ви любите займатися консервацією, то пропоную вам на замітку зовсім нескладний рецепт смачного салату.

Я покажу вам, як приготувати салат "мисливський" з капустою на зиму за допомогою мультиварки. Втім, ви завжди можете повторити рецепт і на плиті. Це приголомшливе поєднання яскравих, смачний овочів і пікантного маринаду стане відмінною закускою на кожен день.

  • Огірок - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибулина - 150 грам
  • Солодкий перець - 150 грам
  • Помідори - 250 грам
  • Капуста - 250 грам
  • Гострий перець - 1/3-1/2 штуки
  • Запашний перець - 4-5 штук (горошком)
  • Лавровий лист - 1-3 штук
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 1.5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (повна, з гіркою)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Мелена паприка - 1/2 чайних ложки
салат
1. Овочі вимийте і висушіть. У чашу мультиварки (каструлю) відправте нарізаний скибочками перець і нашатковану капусту.
салат
2. Слідом - цибуля, морква і гострий перець за смаком.
салат
3. Туди ж викладіть нарізані огірки і помідори.
салат
4. Черга спецій: всипте цукор, сіль, додайте рослинне масло, оцет, лавровий лист, запашний перець, паприка.
салат
5. Акуратно перемішайте все і залиште на пару годин. Періодично перемішуйте салатик (приблизно кожні 30-40 хвилин).
салат
6. Тепер потрібно проварити його, включивши програму "гасіння" з 30 хвилин. На плиті після закипання досить 20 хвилин.
салат
7. Поки салатик готується, простерилизуйте баночки. Розкладіть овочі по чистим баночках і закатати. Залиште баночки догори дном в теплі (закутавши в ковдру, наприклад) до повного охолодження. Після приберіть в темне прохолодне місце.

Схожі рецепти