Мисливські ковбаски з картоплею в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Мисливські ковбаски з картоплею в горщиках - смачне і ароматне блюдо. Як приготувати мисливські ковбаски з картоплею в горщиках? Спробуйте цей простий і доступний рецепт для першого разу.
Страва, приготоване в горщику або в керамічної каструлі, набагато смачніше, якщо при його приготуванні додати достатню кількість рідини. Якщо у вас немає бульйону, ви можете приготувати його аналог. За смаком буде так само гідно. Рецепт побачите в кроці № 9. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати мисливські ковбаски з картоплею в горщиках.
- Мисливські ковбаски - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Мариновані гриби - 100 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Сир твердий - 200 грам
- Спеції за смаком - За смаком
Для приготування страви мисливські ковбаски наріжте кружальцями.
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте кубиком. Можна подрібнити цибулю на шатківниці або в блендері. Так ви уникнете зайвих сліз при нарізанні.
Очищену картоплю наріжте кубиком. Кубики робіть невеликими, щоб всі вони були однакового розміру. При запіканні картопля повинна проготовіться рівномірно. Якщо кубики будуть різного виміру або занадто товстими, то при запіканні вони не пропекутся.
На рослинному маслі обсмажте цибулю.
Додайте мариновані гриби.
Додайте нарізані мисливські ковбаски.
У горщик покладіть трохи картоплі (до половини горщика).
3-4 ст. Ложки ковбасної засмажкою викладіть в кожен горщик.
Порожнечу горщика заповніть залишками картоплі. Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його зверху на картоплю. У кожен горщик влийте 0, 5 склянки бульйону або підготовленої рідини (1 немає. Ложка солі + 100 грам вершкового масла + 2 склянки води. Розігріти в мікрохвильовій печі так, щоб масло розтопити повністю). Приправте кожен горщик спеціями.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте горщики в духовці 2 годину.
Подайте до столу.