М'ясо по-мисливські
(покроковий рецепт з фото)
Кожен чоловік в душі мисливець, а значить йому точно припаде до смаку м'ясо по-мисливські. Ніжна свинина стане відмінним блюдом навіть на святковий стіл.
Рецепт простий, а підготовка продуктів не відніме багато часу. М'ясо виходить соковите, ароматне і дуже ніжне, буквально тане в роті! Можна сміливо готувати і в будні, щоб побалувати своїх близьких і до зустрічі гостей. Дуже смачне блюдо! рекомендую!
- М'ясо - 1 кілограм (у мене свинина)
- Цибуля - 3 штуки
- Гриби - 500 грам (у мене печериці)
- Крем - 150 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Сир - 150 грам
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком (для м'яса)
Підготуйте всі інгредієнти.
М'ясо промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками, товщиною приблизно в 1 см.
На сковороді обсмажте до м'якості цибулю, додайте гриби і готуйте все до випаровування рідини. Гриби можна брати абсолютно будь-які, причому як свіжі, так і заморожені.
Для соусу з'єднайте сметану, вершки і борошно. Збийте все до однорідного стану і додайте тертий сир, сіль за смаком і мелений перець.
М'ясо злегка відбийте з двох сторін і викладіть в один шар на змащене маслом деко. Посипте сіллю і будь-якими улюбленими спеціями.
Зверху рівномірно розподіліть обсмажені гриби з цибулею.
Залийте м'ясо з грибами заливкою. Поставте деко в духовку і готуйте при температурі 200 градусів близько години. Якщо верх буде горіти, то можна прикрити м'ясо фольгою і продовжити готувати при температурі 180 градусів до повної готовності блюда.
М'ясо по-мисливські готове. Дуже смачно, соковиті і ароматні.
Смачного!