Рецепт М'ясо по-мисливські фото

М'ясо по-мисливські
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кожен чоловік в душі мисливець, а значить йому точно припаде до смаку м'ясо по-мисливські. Ніжна свинина стане відмінним блюдом навіть на святковий стіл.

Опис приготування:

Рецепт простий, а підготовка продуктів не відніме багато часу. М'ясо виходить соковите, ароматне і дуже ніжне, буквально тане в роті! Можна сміливо готувати і в будні, щоб побалувати своїх близьких і до зустрічі гостей. Дуже смачне блюдо! рекомендую!

  • М'ясо - 1 кілограм (у мене свинина)
  • Цибуля - 3 штуки
  • Гриби - 500 грам (у мене печериці)
  • Крем - 150 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (для м'яса)
м'ясо по-мисливські - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
м'ясо по-мисливські - фото крок 2
М'ясо промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками, товщиною приблизно в 1 см.
м'ясо по-мисливські - фото крок 3
На сковороді обсмажте до м'якості цибулю, додайте гриби і готуйте все до випаровування рідини. Гриби можна брати абсолютно будь-які, причому як свіжі, так і заморожені.
м'ясо по-мисливські - фото крок 4
Для соусу з'єднайте сметану, вершки і борошно. Збийте все до однорідного стану і додайте тертий сир, сіль за смаком і мелений перець.
м'ясо по-мисливські - фото крок 5
М'ясо злегка відбийте з двох сторін і викладіть в один шар на змащене маслом деко. Посипте сіллю і будь-якими улюбленими спеціями.
м'ясо по-мисливські - фото крок 6
Зверху рівномірно розподіліть обсмажені гриби з цибулею.
м'ясо по-мисливські - фото крок 7
Залийте м'ясо з грибами заливкою. Поставте деко в духовку і готуйте при температурі 200 градусів близько години. Якщо верх буде горіти, то можна прикрити м'ясо фольгою і продовжити готувати при температурі 180 градусів до повної готовності блюда.
м'ясо по-мисливські - фото крок 8
М'ясо по-мисливські готове. Дуже смачно, соковиті і ароматні.
м'ясо по-мисливські - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти