Рецепт Ковбаски мисливські фото

Ковбаски мисливські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви пробували справжні, смачні і ситні ковбаски? зрозуміло, адже хто ж їх не їв? А я сьогодні вам розповім, як приготувати ковбаски мисливські в домашніх умовах. Це легше, ніж може здатися!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування ковбасок мисливських, і я з задоволенням розповім, як приготувати цю страву. Рецепт дуже простий:

1. Для початку запекти в духовці при 180 градусах шматочок свинини. Я її запікаю з додаванням солі і спецій (на свій розсуд), і на це йде в районі 20-30 хвилин.

2. Поки запікається шматочок свининки, дістаємо інше м'ясо. Воно повинно бути або охолодженим, або навіть трохи замороженим. Пропускаємо його через м'ясорубку. Одержаний м'ясний фарш розділимо на дві частини.

3. В одну з частин додаємо лід зі спеціями і сіллю, все перекладаємо в блендер для ретельного подрібнення. Потім, не дістаючи м'ясо з блендера, вливаємо сік лимона, всипаємо цукор, подрібнену заздалегідь петрушку, спеції (якщо залишилися або вам хочеться більше) і знову все подрібнюємо до однорідності.

4. Тепер змішаємо вийшов в блендері фарш з відкладеним частиною, до них додаємо нарізане маленькими шматочками (кубиками) запечене м'ясо і все як слід перемішуємо.

5. Отриману масу поміщаємо в м'ясорубку, на останню надіньте спеціальну насадку для формування ковбасок (купити), натягуємо на неї кишку - і наповнюємо останню м'ясним фаршем.

6. Бажано наповнювати невеликими порціями, роблячи між ними відступи, щоб потім перев'язати і отримати ковбаски.

7. Мисливські ковбаски можна відварювати, смажити, запікати і навіть коптити.

Смачного!


  • Свинина - 300 грам (нежирна)
  • Яловичина - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - 20 грам
  • Білий перець - 0, 5 чайних ложки(Примерно в метр длиной)
  • Кардамон - 0, 5 чайних ложки
  • Майоран - За смаком (сухий; можна теж 0, 5 середня лінія)
  • Зелень петрушки - 20 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Свинина - 150 грам (запечена в духовці)
  • Лід кубиками - 100 грам
  • Свинячі кишки тонкі- 1 штука (метр)
  • Мускатний - За смаком (на кінчику ножа)
Перед вами рецепт приготування ковбасок мисливських, і я з задоволенням розповім, як приготувати цю страву. Рецепт дуже простий:

1. Для початку запекти в духовці при 180 градусах шматочок свинини. Я її запікаю з додаванням солі і спецій (на свій розсуд), і на це йде в районі 20-30 хвилин.

2. Поки запікається шматочок свининки, дістаємо інше м'ясо. Воно повинно бути або охолодженим, або навіть трохи замороженим. Пропускаємо його через м'ясорубку. Одержаний м'ясний фарш розділимо на дві частини.

3. В одну з частин додаємо лід зі спеціями і сіллю, все перекладаємо в блендер для ретельного подрібнення. Потім, не дістаючи м'ясо з блендера, вливаємо сік лимона, всипаємо цукор, подрібнену заздалегідь петрушку, спеції (якщо залишилися або вам хочеться більше) і знову все подрібнюємо до однорідності.

4. Тепер змішаємо вийшов в блендері фарш з відкладеним частиною, до них додаємо нарізане маленькими шматочками (кубиками) запечене м'ясо і все як слід перемішуємо.

5. Отриману масу поміщаємо в м'ясорубку, на останню надіньте спеціальну насадку для формування ковбасок (купити), натягуємо на неї кишку - і наповнюємо останню м'ясним фаршем.

6. Бажано наповнювати невеликими порціями, роблячи між ними відступи, щоб потім перев'язати і отримати ковбаски.

7. Мисливські ковбаски можна відварювати, смажити, запікати і навіть коптити.

Смачного!

Схожі рецепти