Ковбаски в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, блюда, приготовані в горщиках, володіють особливим смаком і ароматом. Не виняток і ковбаски. Пропоную вам рецепт приготування цього незвичайного страви!
Ковбаски, запечені в горщиках - це дуже смачно і ситно. Приготуйте ковбаски в горщику разом з картоплею, і вам не доведеться витрачати часу на окреме приготування гарніру!
Рецепт ковбасок в горщиках такий:
1. Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Потім скибочками нарізаємо мисливські ковбаски.
3. Часник дрібно нарізаємо або пропускаємо через «чеснокодавку».
4. Викладаємо в миску картопля і скибочки ковбасок. Заправляємо все майонезом, додаємо подрібнений часник, сіль, перець і інші приправи на власний розсуд. Ретельно перемішуємо вміст миски, після чого розкладаємо по горщикам. З цієї кількості інгредієнтів вийде 2 великих горщика.
5. Розводимо майонез водою, після чого заливаємо його в горщики приблизно до половини.
6. Далі на крупній тертці натираємо сир і засипаємо в горщики.
7. Відправляємо горщики в розігріту духовку і запікаємо ковбаски приблизно 40 хвилин.
8. Готову страву ще раз посипаємо тертим сиром, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!
- Ковбаски - 400 грам (мисливські)
- Картопля - 6-7 штук
- Сир - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком (кріп, цибуля)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Рецепт ковбасок в горщиках такий:
1. Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Потім скибочками нарізаємо мисливські ковбаски.
3. Часник дрібно нарізаємо або пропускаємо через «чеснокодавку».
4. Викладаємо в миску картопля і скибочки ковбасок. Заправляємо все майонезом, додаємо подрібнений часник, сіль, перець і інші приправи на власний розсуд. Ретельно перемішуємо вміст миски, після чого розкладаємо по горщикам. З цієї кількості інгредієнтів вийде 2 великих горщика.
5. Розводимо майонез водою, після чого заливаємо його в горщики приблизно до половини.
6. Далі на крупній тертці натираємо сир і засипаємо в горщики.
7. Відправляємо горщики в розігріту духовку і запікаємо ковбаски приблизно 40 хвилин.
8. Готову страву ще раз посипаємо тертим сиром, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!