Рецепт Ковбаски в горщиках фото

Ковбаски в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як відомо, блюда, приготовані в горщиках, володіють особливим смаком і ароматом. Не виняток і ковбаски. Пропоную вам рецепт приготування цього незвичайного страви!

Опис приготування:

Ковбаски, запечені в горщиках - це дуже смачно і ситно. Приготуйте ковбаски в горщику разом з картоплею, і вам не доведеться витрачати часу на окреме приготування гарніру!

Рецепт ковбасок в горщиках такий:

1. Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.

2. Потім скибочками нарізаємо мисливські ковбаски.

3. Часник дрібно нарізаємо або пропускаємо через «чеснокодавку».

4. Викладаємо в миску картопля і скибочки ковбасок. Заправляємо все майонезом, додаємо подрібнений часник, сіль, перець і інші приправи на власний розсуд. Ретельно перемішуємо вміст миски, після чого розкладаємо по горщикам. З цієї кількості інгредієнтів вийде 2 великих горщика.

5. Розводимо майонез водою, після чого заливаємо його в горщики приблизно до половини.

6. Далі на крупній тертці натираємо сир і засипаємо в горщики.

7. Відправляємо горщики в розігріту духовку і запікаємо ковбаски приблизно 40 хвилин.

8. Готову страву ще раз посипаємо тертим сиром, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!


  • Ковбаски - 400 грам (мисливські)
  • Картопля - 6-7 штук
  • Сир - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп, цибуля)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Ковбаски, запечені в горщиках - це дуже смачно і ситно. Приготуйте ковбаски в горщику разом з картоплею, і вам не доведеться витрачати часу на окреме приготування гарніру!

Рецепт ковбасок в горщиках такий:

1. Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.

2. Потім скибочками нарізаємо мисливські ковбаски.

3. Часник дрібно нарізаємо або пропускаємо через «чеснокодавку».

4. Викладаємо в миску картопля і скибочки ковбасок. Заправляємо все майонезом, додаємо подрібнений часник, сіль, перець і інші приправи на власний розсуд. Ретельно перемішуємо вміст миски, після чого розкладаємо по горщикам. З цієї кількості інгредієнтів вийде 2 великих горщика.

5. Розводимо майонез водою, після чого заливаємо його в горщики приблизно до половини.

6. Далі на крупній тертці натираємо сир і засипаємо в горщики.

7. Відправляємо горщики в розігріту духовку і запікаємо ковбаски приблизно 40 хвилин.

8. Готову страву ще раз посипаємо тертим сиром, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти