Минтай під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Приготування минтая - справа не хитра, головне підібрати хороший соус. Я вважаю за краще робити рибу під вершковим соусом: вона виходить м'якою і ніжною. Рецепт дуже простий, минтай готується швидко.
Простий холостяцький рецепт приготування минтая під вершковим соусом. Замість масла можна додати вершки, але в такому випадку вийде дуже жирно. Для тих, хто на дієті, рекомендую не додавати нічого вершкового, а просто готувати рибу з оливковою олією. На гарнір можна відварити картоплю. Хай щастить!
- Минтай - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Приправа - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Вода - 1/2 склянки
Разморозьте минтая, потім промийте і очистіть від луски і нутрощів (якщо необхідно). Помістіть рибу в посуд для мікрохвильовки, додайте очищений і порізану цибулю.
Додайте вершкове масло, сіль, перець і приправу до риби. Також кладемо лавровий лист і вливаємо окріп.
Накриваємо рибу другий тарілкою і відправляємо в мікрохвильовку. Виставляємо потужність на 70-80% від максимальної. Готуємо 20-30 хвилин.
Смачного!