Рецепт Минтай під вершковим соусом фото

Минтай під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершкове масло , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.

Приготування минтая - справа не хитра, головне підібрати хороший соус. Я вважаю за краще робити рибу під вершковим соусом: вона виходить м'якою і ніжною. Рецепт дуже простий, минтай готується швидко.

Опис приготування:

Простий холостяцький рецепт приготування минтая під вершковим соусом. Замість масла можна додати вершки, але в такому випадку вийде дуже жирно. Для тих, хто на дієті, рекомендую не додавати нічого вершкового, а просто готувати рибу з оливковою олією. На гарнір можна відварити картоплю. Хай щастить!

  • Минтай - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Приправа - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - 1/2 склянки
минтай під вершковим соусом - фото крок 1
Разморозьте минтая, потім промийте і очистіть від луски і нутрощів (якщо необхідно). Помістіть рибу в посуд для мікрохвильовки, додайте очищений і порізану цибулю.
минтай під вершковим соусом - фото крок 2
Додайте вершкове масло, сіль, перець і приправу до риби. Також кладемо лавровий лист і вливаємо окріп.
минтай під вершковим соусом - фото крок 3
Накриваємо рибу другий тарілкою і відправляємо в мікрохвильовку. Виставляємо потужність на 70-80% від максимальної. Готуємо 20-30 хвилин.
минтай під вершковим соусом - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти