Рецепт Минтай під вершковим соусом в духовці фото

Минтай під вершковим соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навіть любителі риби гідно оцінять минтай під вершковим соусом в духовці. Ця риба чудово поєднується з білим соусом і підійде навіть для святкового столу.

Опис приготування:

За своїм кулінарним якостям ця риба ні чим не відрізняється від багатьох інших морських риб, незважаючи на те, що є досить бюджетним варіантом. Минтай не містить дрібних кісточок, а тому його можна готувати в соусі. Крім цього, минтай можна сміливо вживати в їжу навіть тим, хто стежить за своєю фігурою.

  • Минтай - 1 штука
  • Крем - 150 грам
  • Молоко - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
  • Цибуля - 1 штук
  • Борошно - 3 щіпки
минтай під вершковим соусом в духовці - фото крок 1
1. Перед приготуванням цієї страви минтай слід замаринувати. Для цього нам знадобиться лимон. Потрібно нарізати половинки лимона і видавити трохи соку на рибу. Посолити і приправити, після чого залишити на двадцять хвилин промаринуватися.
минтай під вершковим соусом в духовці - фото крок 2
2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо борошно.
минтай під вершковим соусом в духовці - фото крок 3
3. Шаткуємо дрібно зелень (я віддаю перевагу для цього соусу брати кріп), вливаємо в сковороду з цибулею і борошном молоко і додаємо сметану. Після цього додаємо рубану дрібно зелень. Тушкуємо соус близько 10 хвилин на слабкому вогні.
минтай під вершковим соусом в духовці - фото крок 4
4. Коли наш минтай промаринуется, викладаємо шматочки в деко і заливаємо соусом. Приправляємо за смаком і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на сорок хвилин. Перед подачею рибу можна також полити вершковим соусом.

Схожі рецепти