Минтай під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Морська риба - джерело багатьох необхідних нашому організму мікроелементів. У кальцие і фосфорі особливо потребують діти, тому їм просто необхідно їсти рибку. Ділюся, як приготувати її смачно.
У кожної мами виникає питання, як нагодувати дитину рибою? Багато маленькі капризулі навідріз відмовляються їсти рибу, аргументуючи своє небажання присутністю неприємного запаху або наявністю кісточок. Сучасні господині навчилися готувати настільки смачні страви, що не тільки дорослі, але і діти будуть з задоволенням їсти рибу. Запечене рибне філе завжди значно смачніше, але що ще дуже важливо - корисніше смаженого. Відмінним вибором для запікання буде минтай. Він дуже смачний, з невеликою кількістю дрібних кісточок і жиру. Тому в даному рецепті я хочу детально розповісти, як приготувати минтая під соусом в духовці, щоб він вийшов дуже соковитим і ароматним. Готувати таку рибу одне задоволення. Мінімум клопоту, а результат просто відмінний. Запечена минтай прекрасно підійде до святкового застілля, а звичайний обід або вечерю перетворить в справжню трапезу. Отже, приступимо!
- Філе минтая - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 100 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка