Рецепт Минтай під соусом фото

Минтай під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Шпинат , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт приготування минтая під соусом дістався мені від мами. Як і належить класичним"маминим" рецептами, блюдо просте в приготуванні, економне, доступне, ситне і смачне! Спробуйте!

Опис приготування:

Цей простий рецепт минтая під соусом добре підходить для різноманітності сімейних обідів. Гарнір може бути будь-який. Але мені найбільше подобається подавати таку рибку з відвареним рисом. Спробуйте, дуже смачно і корисно!

  • Минтай - 5 штук(5 філе )
  • Лук-пориста - 1-2 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Шпинат - 1 пучок
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
минтай під соусом - фото крок 1
1. Підготуємо філе - видалимо кістки і натираємо спеціями. Нехай полежать в холодильнику, просочаться, поки ми будемо робити соус.
минтай під соусом - фото крок 2
2. Обсмажити на сковороді цибулю-порей (білу частину) в рослинному маслі до м'якості. Далі додамо шпинат, перемішаємо. Додамо пропущений через прес часник, закриваємо кришкою, даємо овочам трохи згасити. Додамо потім сметану і спеції за смаком.
минтай під соусом - фото крок 3
3. Підготовлене філе викладаємо на дно форми для запікання, заливаємо соусом. Тушкуємо на плиті 10 хвилин, періодично перевертаючи рибку, або запікаємо в духовці 20 хвилин, якщо хочете рибку отримати запечену і рум'яну.
минтай під соусом - фото крок 4
4. Я більше люблю тушкований варіант. Готово!

Схожі рецепти