Рецепт Мигдальний крамбл фото

Мигдальний крамбл
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Не знаю, що б такого смачного і нескладного подати до чаю? Тоді ось вам чудова ідея - апетитний і дуже простий варіант, як приготувати мигдальний крамбл з грушею.

Опис приготування:

Дуже рекомендую доповнити начинку невеликою кількістю імбиру. Якщо вийде знайти зацукровані, буде просто ідеально! Імбир з соковитою грушею, доповнені корицею і мускатним горіхом, прекрасно підходять в якості начинки в мигдальний крамбл в домашніх умовах. Дуже рекомендую спробувати.

  • Борошно - 70 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Груша - 3-5 штук
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сік лимона - 3-4 Ст. Ложок
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 3/4 склянки
мигдальний крамбл - фото крок 1
1. У чашу блендера відправте борошно, цукор, вершкове масло і імбир (якщо використовуєте).
мигдальний крамбл - фото крок 2
2. Збийте все до однорідної крихти.
мигдальний крамбл - фото крок 3
3. Викладіть в глибоку миску і розімніть як слід руками. Додайте подрібнений мигдаль, перемішайте і приберіть поки в холодильник.
мигдальний крамбл - фото крок 4
4. Грушу очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими скибочками.
мигдальний крамбл - фото крок 5
5. Викладіть в глибоку миску і збризніть соком лимона. Невелика кількість крохмалю розчиніть у воді і вилийте в мисочку. Як випливає все перемішайте.
мигдальний крамбл - фото крок 6
6. Жароміцних форму змажте маслом або застеліть фольгою. Груші присипте корицею і мускатним горіхом, викладіть на дно форми. При бажанні в рецепт приготування мигдального крамбль можна використовувати і інші фрукти і ягоди.
мигдальний крамбл - фото крок 7
7. Крихітку дістаньте з холодильника, ще раз розімніть руками і розподіліть зверху. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 50 хвилин.
мигдальний крамбл - фото крок 8
8. Мигдальний крамбл в домашніх умовах краще подавати до столу теплим. Смачного!

Схожі рецепти