Мигдальний крамбл
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що б такого смачного і нескладного подати до чаю? Тоді ось вам чудова ідея - апетитний і дуже простий варіант, як приготувати мигдальний крамбл з грушею.
Дуже рекомендую доповнити начинку невеликою кількістю імбиру. Якщо вийде знайти зацукровані, буде просто ідеально! Імбир з соковитою грушею, доповнені корицею і мускатним горіхом, прекрасно підходять в якості начинки в мигдальний крамбл в домашніх умовах. Дуже рекомендую спробувати.
- Борошно - 70 грам
- Цукор - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Груша - 3-5 штук
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сік лимона - 3-4 Ст. Ложок
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Мигдаль - 3/4 склянки
1. У чашу блендера відправте борошно, цукор, вершкове масло і імбир (якщо використовуєте).
2. Збийте все до однорідної крихти.
3. Викладіть в глибоку миску і розімніть як слід руками. Додайте подрібнений мигдаль, перемішайте і приберіть поки в холодильник.
4. Грушу очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими скибочками.
5. Викладіть в глибоку миску і збризніть соком лимона. Невелика кількість крохмалю розчиніть у воді і вилийте в мисочку. Як випливає все перемішайте.
6. Жароміцних форму змажте маслом або застеліть фольгою. Груші присипте корицею і мускатним горіхом, викладіть на дно форми. При бажанні в рецепт приготування мигдального крамбль можна використовувати і інші фрукти і ягоди.
7. Крихітку дістаньте з холодильника, ще раз розімніть руками і розподіліть зверху. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 50 хвилин.
8. Мигдальний крамбл в домашніх умовах краще подавати до столу теплим. Смачного!