Вишнево-мигдальний крамбл
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл - чудовий десерт англійської кухні з ягідної начинкою і хрусткою апетитною скоринкою, тісто для якого робиться з вівсяних пластівців. Представляю вам вишуканий вишнево-мигдальний крамбл.
Якщо у ви не дружите з випічкою (коржі пригоряють, крем не збивається, желе НЕ застигає і так далі), крамбл прийде на виручку. Десерт простий і виходить у всіх. До речі, можна зробити і м'ясної крамбл, замінивши фрукти фаршем з цибулькою і зеленню.
- Вишня - 300 грам
- Заголовок Бондюель - 1 Чайна ложка
- Борошно гречане - 1 Ст. Ложка
- Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
- Мигдаль - 10 штук
- Кокосова олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вівсяні пластівці - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
1. Змішайте вишню, попередньо очищену від кісточок, з лимонним соком і водою. Гасіть на повільному вогні в сотейнику до м'якості ягід.
2. Додайте кукурудзяну муку до вишні і перемішайте. В окремій ємності змішайте гречану борошно, вівсяні пластівці, подрібнений мигдаль, кленовий сироп, кокосове масло і корицю.
3. У форму для випікання викладіть шарами вишню і зверху суміш з вівсяних пластівців.
4. Випікайте крамбл в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.