Рецепт Вишнево-мигдальний крамбл фото

Вишнево-мигдальний крамбл
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Ягоди, Горіхи, Мигдаль, Вишня
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке

Крамбл - чудовий десерт англійської кухні з ягідної начинкою і хрусткою апетитною скоринкою, тісто для якого робиться з вівсяних пластівців. Представляю вам вишуканий вишнево-мигдальний крамбл.

Якщо у ви не дружите з випічкою (коржі пригоряють, крем не збивається, желе НЕ застигає і так далі), крамбл прийде на виручку. Десерт простий і виходить у всіх. До речі, можна зробити і м'ясної крамбл, замінивши фрукти фаршем з цибулькою і зеленню.

  • Вишня - 300 грам
  • Заголовок Бондюель - 1 Чайна ложка
  • Борошно гречане - 1 Ст. Ложка
  • Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
  • Мигдаль - 10 штук
  • Кокосова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Вівсяні пластівці - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
вишнево-мигдальний крамбл - фото крок 1
1. Змішайте вишню, попередньо очищену від кісточок, з лимонним соком і водою. Гасіть на повільному вогні в сотейнику до м'якості ягід.
вишнево-мигдальний крамбл - фото крок 2
2. Додайте кукурудзяну муку до вишні і перемішайте. В окремій ємності змішайте гречану борошно, вівсяні пластівці, подрібнений мигдаль, кленовий сироп, кокосове масло і корицю.
вишнево-мигдальний крамбл - фото крок 3
3. У форму для випікання викладіть шарами вишню і зверху суміш з вівсяних пластівців.
вишнево-мигдальний крамбл - фото крок 4
4. Випікайте крамбл в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти