Рецепт Вишнево-черешневий кисіль фото

Вишнево-черешневий кисіль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня , Черешня
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Літні , Десерт , Полудень
Напої , Кислий
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Кисіль з вишні і черешні - ароматний, корисний, смачний і красивий напій. Такий кисіль потрібен всім від малого до великого. З печивом, пирогом, будь-який випічкою дуже смачно.

Опис приготування:

Кисіль з вишні і черешні готується просто і швидко. Слід викласти вишню з черешнею в каструлю, залити свіжою фільтрованої водою. Зварити з ягід відвар. Ну а далі просто загустіть його крохмалем.

  • Вишня - 150 грам
  • Черешня - 150 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 2 L
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 1
Вишню помийте і викладіть в каструлю.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 2
Черешню помийте і викладіть до вишні в каструлю.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 3
Налийте воду в каструлю з вишнею та черешнею.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 4
Поставте каструлю на плиту, доведіть до кипіння і варіть 20-25 хвилин.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 5
Додайте в каструлю з ягідним відваром цукор за смаком.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 6
У мисочці розведіть 2 столові ложки крохмалю в 100 мл холодної води.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 7
Поверніть каструлю з ягідним відваром на плиту. Доведіть до кипіння і влийте суміш крохмалю з водою. Постійно перемішуючи, доведіть до загустіння протягом 2-3 хвилин і вимикайте.
вишнево-черешневий кисіль - фото крок 8
Кисіль з вишні і черешні готовий.

Схожі рецепти