Вишнево-черешневий кисіль
(покроковий рецепт з фото)
Кисіль з вишні і черешні - ароматний, корисний, смачний і красивий напій. Такий кисіль потрібен всім від малого до великого. З печивом, пирогом, будь-який випічкою дуже смачно.
Кисіль з вишні і черешні готується просто і швидко. Слід викласти вишню з черешнею в каструлю, залити свіжою фільтрованої водою. Зварити з ягід відвар. Ну а далі просто загустіть його крохмалем.
- Вишня - 150 грам
- Черешня - 150 грам
- Цукор - 100 грам
- Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1, 2 L
Вишню помийте і викладіть в каструлю.
Черешню помийте і викладіть до вишні в каструлю.
Налийте воду в каструлю з вишнею та черешнею.
Поставте каструлю на плиту, доведіть до кипіння і варіть 20-25 хвилин.
Додайте в каструлю з ягідним відваром цукор за смаком.
У мисочці розведіть 2 столові ложки крохмалю в 100 мл холодної води.
Поверніть каструлю з ягідним відваром на плиту. Доведіть до кипіння і влийте суміш крохмалю з водою. Постійно перемішуючи, доведіть до загустіння протягом 2-3 хвилин і вимикайте.
Кисіль з вишні і черешні готовий.