Рецепт Брусничний кисіль фото

Брусничний кисіль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Брусниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку
Солодке , Напої , Кислий
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Ви любите натуральні домашні напої? Пропоную вам дуже простий варіант приготування брусничного киселю. Ароматний, смачний - він сподобається обов'язково і дорослим, і малюкам. Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу відразу сказати, що для киселю відмінно підійде як свіжа ягода, так і заморожена або перетерта з цукром, наприклад. Солодкість напою визначайте індивідуально, орієнтуючись на смакові переваги. Подавати до столу його можна як теплим, так і добре охолодженим.

Цей простенький рецепт рекомендую точно взяти на замітку!

  • Брусниця - 1/2 склянки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - За смаком
брусничний кисіль - фото крок 1
1. Ягоди розімніть і викладіть в каструлю.
брусничний кисіль - фото крок 2
2. Влийте гарячу воду і поставте на вогонь. Додайте за смаком цукор.
брусничний кисіль - фото крок 3
3. Після закипання проваріть хвилин 5 на середньому вогні, зніміть і процідіть через дрібне сито.
брусничний кисіль - фото крок 4
4. Додайте крохмаль, перемішайте, доведіть ще разок до кипіння, помішуючи.
Усе, брусничний кисіль готовий.

Схожі рецепти