Брусничний лікер
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати брусничний лікер в домашніх умовах. Виходить, може, і не самий міцний алкогольний напій, але зате дуже смачний і насичений. Спробуйте і ви!
Як вид, це дуже простий рецепт брусничного лікеру. До речі, всім любителям випічки рекомендую "п'яні" ягідки не викидати, а використовувати у випічці. Зовсім інший смак виходить! Спробуйте!
- Горілка - 1 літр
- Брусниця - 200 грам
- Мед рідкий - 6 Ст. Ложок
- Обкладинка - 2 штуки
1. Підготуємо інгредієнти. Брусницю перебираємо, моєму і обсушити. Складаємо на дно каструлі.
2. Заливаємо брусницю горілкою, додамо мед і палички кориці. Перемішаємо, зберігаємо в каструлі під кришкою два тижні. Кожен день перемішуємо і збовтуємо.
3. Відціджуємо через сито, охолоджуємо - і лікер готовий!