Мідії в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти - смачний і корисний інгредієнт. Вони використовуються в багатьох дорогих стравах. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати мідії в сметані. Простий рецепт цікавого страви!
У цьому рецепті смак мідій скрашує додавання сметани. Вона надає страві вершковий смак і ніжність. Мідії я купувала варено-морожені і вже очищені. Морепродукти, куплені в такому вигляді, приготуються швидко і не доставлять клопоту!
- Мідії - 0, 5 кілограма
- Крем - 250 грам
- Цибуля - 2 штуки
Цибулю чистимо і нарізаємо на дрібні кубики. Кидаємо на змащену маслом сковорідку. Обсмажуємо 10 хвилин. Кидаємо до лушпиння масі злегка розморожені мідії.
У цибульний-мідійного масу додаємо сметану. Тушкуємо ще 7 хвилин. Після цього додаємо спеції і сіль, орієнтуючись на власний смак.
До такого морському страви я отварила спагетті. Вони відмінно гармонують з мідіями і повністю доповнюють блюдо! Смачного!