Рецепт Масло, смажені в сметані фото

Масло, смажені в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Гриби , Масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

Як приготувати тільки зібрані в лісі маслюки? Є просте кулінарне рішення! Як на мене, дуже смачно буде, якщо обсмажити маслюки в сметані з додаванням цибулі і мускатного горіха!

Опис приготування:

Ділюся з вами секретом, як приготувати маслюки, смажені в сметані в домашніх умовах. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: масло, мускатний горіх, масло рослинне, сіль і сметана. За бажанням можете додати свої улюблені спеції, а на гарнір приготувати картопляне пюре. Хай щастить!

  • Масло - 600 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Горіх мускатний - За смаком
масло, смажені в сметані - фото крок 1
Маслюки ретельно промийте, очистіть від сміття і зайвих частинок. А потім відваріть в киплячій підсоленій воді 10-15 хвилин.
масло, смажені в сметані - фото крок 2
На сковороді розігрійте олію, обсмажте дрібно порізану цибулю до м'якості, а потім додайте гриби. Тушкуємо до тих пір, поки з грибів не випарується вся волога.
масло, смажені в сметані - фото крок 3
Додаємо сметану, мускатний горіх і сіль за смаком. Ретельно все перемішуємо і ще пару хвилин тримаємо гриби на вогні.
масло, смажені в сметані - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти