Масло, смажені в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати тільки зібрані в лісі маслюки? Є просте кулінарне рішення! Як на мене, дуже смачно буде, якщо обсмажити маслюки в сметані з додаванням цибулі і мускатного горіха!
Ділюся з вами секретом, як приготувати маслюки, смажені в сметані в домашніх умовах. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: масло, мускатний горіх, масло рослинне, сіль і сметана. За бажанням можете додати свої улюблені спеції, а на гарнір приготувати картопляне пюре. Хай щастить!
- Масло - 600 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Горіх мускатний - За смаком
Маслюки ретельно промийте, очистіть від сміття і зайвих частинок. А потім відваріть в киплячій підсоленій воді 10-15 хвилин.
На сковороді розігрійте олію, обсмажте дрібно порізану цибулю до м'якості, а потім додайте гриби. Тушкуємо до тих пір, поки з грибів не випарується вся волога.
Додаємо сметану, мускатний горіх і сіль за смаком. Ретельно все перемішуємо і ще пару хвилин тримаємо гриби на вогні.
Смачного!