Масло, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
А ви пробували гриби, тушковані сметані? немає? Ну тоді швиденько на кухню готувати дуже смачне блюдо, скорило мільйони сердець! повірте, ніхто не залишиться байдужим до такої смакоти!
Опис приготування:
Перед вами простий рецепт маслюків, тушкованих в сметані. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: масло, цибуля ріпчаста, морква, масло рослинне, сіль, перець, Кмин і сметана. Блюдо подається в гарячому вигляді, при подачі прикрашаємо свіжою петрушкою або салатом. Гарного дня!
- Масло - 800 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (сіль, перець, кмин)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Петрушка - 1 штука (пучок)
Маслюки промиваємо і добре очищаємо від зайвих частинок. Потім варимо гриби в підсоленій воді 30 хвилин.
Дрібно нарізаємо зварені маслюки, цибулю і моркву. Спершу на соняшниковій олії обсмажуємо цибулю і моркву, потім додаємо маслюки і смажимо ще 10 хвилин під кришкою.
Додаємо сметану, перець, сіль і кмин. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
У самому кінці додаємо подрібнену петрушку і перемішуємо.
Готово! Смачного!