Масло, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували гриби, тушковані сметані? немає? Ну тоді швиденько на кухню готувати дуже смачне блюдо, скорило мільйони сердець! повірте, ніхто не залишиться байдужим до такої смакоти!
Перед вами простий рецепт маслюків, тушкованих в сметані. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: масло, цибуля ріпчаста, морква, масло рослинне, сіль, перець, Кмин і сметана. Блюдо подається в гарячому вигляді, при подачі прикрашаємо свіжою петрушкою або салатом. Гарного дня!
- Масло - 800 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (сіль, перець, кмин)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Петрушка - 1 штука (пучок)
Маслюки промиваємо і добре очищаємо від зайвих частинок. Потім варимо гриби в підсоленій воді 30 хвилин.
Дрібно нарізаємо зварені маслюки, цибулю і моркву. Спершу на соняшниковій олії обсмажуємо цибулю і моркву, потім додаємо маслюки і смажимо ще 10 хвилин під кришкою.
Додаємо сметану, перець, сіль і кмин. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
У самому кінці додаємо подрібнену петрушку і перемішуємо.
Готово! Смачного!