Рецепт Масло, тушковані в сметані фото

Масло, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Гриби , Масло
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували гриби, тушковані сметані? немає? Ну тоді швиденько на кухню готувати дуже смачне блюдо, скорило мільйони сердець! повірте, ніхто не залишиться байдужим до такої смакоти!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт маслюків, тушкованих в сметані. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: масло, цибуля ріпчаста, морква, масло рослинне, сіль, перець, Кмин і сметана. Блюдо подається в гарячому вигляді, при подачі прикрашаємо свіжою петрушкою або салатом. Гарного дня!

  • Масло - 800 грам
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, кмин)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
масло, тушковані в сметані - фото крок 1
Маслюки промиваємо і добре очищаємо від зайвих частинок. Потім варимо гриби в підсоленій воді 30 хвилин.
масло, тушковані в сметані - фото крок 2
Дрібно нарізаємо зварені маслюки, цибулю і моркву. Спершу на соняшниковій олії обсмажуємо цибулю і моркву, потім додаємо маслюки і смажимо ще 10 хвилин під кришкою.
масло, тушковані в сметані - фото крок 3
Додаємо сметану, перець, сіль і кмин. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
масло, тушковані в сметані - фото крок 4
У самому кінці додаємо подрібнену петрушку і перемішуємо.
масло, тушковані в сметані - фото крок 5
Готово! Смачного!

Схожі рецепти