Рецепт Масло, тушковані з картоплею фото

Масло, тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Картопля, Гриби, Масло
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Масло - це грибочки, які люблять все. Адже вони мають неперевершений смак і ароматом. Пропоную рецепт тушкованих маслюків в сметані, а на гарнір відварну картопельку. Дуже смачно!

Це класичний рецепт приготування маслюків, тушкованих з картоплею. Маслюки очищаємо від плівок, промиваємо і обсмажуємо з цибулею і часником в вершковому і оливковій олії. Також разом з маслятами смажимо білі сушені гриби - вони додадуть страві ароматності. В кінці кладемо сметану і тушкуємо блюдо на середньому вогні. Думаю, картопля краще відварити попередньо. Гарного дня!

  • Масло - 1 кілограм
  • Сушені гриби - 1/2 склянки (білі)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Картопля - 800 грам (відварений)
  • Кріп - За смаком
масло, тушковані з картоплею - фото крок 1
Маслюки промийте і очистіть капелюшки від плівок.
масло, тушковані з картоплею - фото крок 2
Цибулю і часник дрібно нарізаємо.
масло, тушковані з картоплею - фото крок 3
На сковороді розігрійте вершкове і оливкове масло. Обсмажте цибулю і часник.
масло, тушковані з картоплею - фото крок 4
Сушені гриби промийте і поріжте смужками.
масло, тушковані з картоплею - фото крок 5
Додайте на сковороду до цибулі і часнику маслюки і сушені гриби. Обсмажте їх на середньому вогні до випаровування рідини, постійно помішуючи. Це займе десь 35-40 хвилин. В самому кінці додайте сметану, тушкуйте ще 5 хвилин.
масло, тушковані з картоплею - фото крок 6
До столу подавайте з картопляним гарніром. Смачного!

Схожі рецепти