Масло, тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Масло - це грибочки, які люблять все. Адже вони мають неперевершений смак і ароматом. Пропоную рецепт тушкованих маслюків в сметані, а на гарнір відварну картопельку. Дуже смачно!
Це класичний рецепт приготування маслюків, тушкованих з картоплею. Маслюки очищаємо від плівок, промиваємо і обсмажуємо з цибулею і часником в вершковому і оливковій олії. Також разом з маслятами смажимо білі сушені гриби - вони додадуть страві ароматності. В кінці кладемо сметану і тушкуємо блюдо на середньому вогні. Думаю, картопля краще відварити попередньо. Гарного дня!
- Масло - 1 кілограм
- Сушені гриби - 1/2 склянки (білі)
- Вершкове масло - 100 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Картопля - 800 грам (відварений)
- Кріп - За смаком
Маслюки промийте і очистіть капелюшки від плівок.
Цибулю і часник дрібно нарізаємо.
На сковороді розігрійте вершкове і оливкове масло. Обсмажте цибулю і часник.
Сушені гриби промийте і поріжте смужками.
Додайте на сковороду до цибулі і часнику маслюки і сушені гриби. Обсмажте їх на середньому вогні до випаровування рідини, постійно помішуючи. Це займе десь 35-40 хвилин. В самому кінці додайте сметану, тушкуйте ще 5 хвилин.
До столу подавайте з картопляним гарніром. Смачного!