Рецепт Масло, смажені на зиму фото

Масло, смажені на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Набридло готувати мариновані гриби? Приготуйте смажені грибочки і законсервуйте їх за старою-доброю технології. Виходить дуже навіть смачно, всі хто пробував, неодмінно просили добавку!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування маслюків, смажених на зиму. Цим же способом можна приготувати і інші гриби, наприклад: білі, Лісіцкі, сироїжки, масло, рижики, печериці, підосичники. Готова консервація може зберігається в холодильнику близько шести-семи місяців. Хай щастить!

  • Масло - 2 кілограма
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
масло, смажені на зиму - фото крок 1
Для початку потрібно ретельно перебрати гриби, промити і очистити. Потім кинути в киплячу і підсолену воду і проварити 15 хвилин. Після чого воду злити, промити гриби і повторити процедуру ще раз.
масло, смажені на зиму - фото крок 2
Банки з кришками необхідно простерилізувати.
масло, смажені на зиму - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо зварені гриби, смажити потрібно під кришкою приблизно 30 хвилин, час від часу перемішуючи маслюки. Потім прибираємо кришку, чекаємо поки випарується вся волога і смажимо ще 10 хвилин. Солимо до смаку.
масло, смажені на зиму - фото крок 4
Смажені гриби розкладаємо в стерилізовані банки і заливаємо маслом, на якому вони смажилися. Закриваємо банки кришками, даємо охолонути і відправляємо зберігатися в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти