Рецепт Мармурова індичка фото

Мармурова індичка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
ПП рецепти
На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 10 г. 0 хв.

Ця закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Вона виходить соковитою, ніжною з красивим візерунком по всій поверхні м'яса. Хочете здивувати гостей і близьких? Сміливо беріть на замітку цей рецепт!

Опис приготування:

Для цього рецепта підійде велике філе грудки індички. Його потрібно обов'язково гарненько обсушити, щоб малюнок рівномірніше розподілився. Якщо у Вас немає спеціального трубчастого бинта, то скористайтеся аптечної трубчастої сіткою за №2. Врахуйте, що для цього рецепта, потрібен спеціальний шприц-дозатор, так як через простий шприц, такий маринад просто не пройде. А в іншому все просто.

  • Філе індички - 1 кілограм
  • Апельсин - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Масло оливкове - 50 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Паприка копчена - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1.5 чайних ложки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
мармурова індичка - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
мармурова індичка - фото крок 2
Грудку вимийте, обсушити і щільно укладіть в трубчастий бинт для ковбаси. Зауважте кінці з двох сторін.
мармурова індичка - фото крок 3
З апельсина зніміть цедру. З м'якоті вичавіть сік. Додайте в нього 0.5 немає. Ложки солі, kurkumu, паприка, пюре з трьох часточок часнику, гірчицю і оливкове масло. Добре перемішайте.
мармурова індичка - фото крок 4
Наберіть маринад в шприц-інжектор і начините м'ясо в різних місцях. Голку вводите під кутом 45 градусів.
мармурова індичка - фото крок 5
Що залишився часник порізати тонкими пластинами, цедру тонкою соломкою. Натріть м'ясо сіллю, що залишилася з усіх боків. Посипте часником і цедрою.
мармурова індичка - фото крок 6
М'ясо викладіть в банку, закрийте і приберіть в холодильник на 24 годину, в горизонтальному положенні. Повертайте банку кожні 4 годину, щоб маринад краще розподілився.
мармурова індичка - фото крок 7
Перекладіть в рукав для запікання, зав'яжіть кінці і зробіть кілька проколів. Викладіть рукав з м'ясом в форму для запікання і влийте трохи води.
мармурова індичка - фото крок 8
Готуйте в духовці при температурі 180 градусів протягом 1 годину. Вимкніть духовку і залиште на 30 хвилин. Дайте повністю охолонути, зніміть рукав і витріть м'ясо паперовим рушником.
мармурова індичка - фото крок 9
Перекладіть в пакет і приберіть в холодильник на 8 годин. Потім зніміть трубчастий бинт.
мармурова індичка - фото крок 10
Наріжте і подавайте до столу.
мармурова індичка - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти