Мармурова яловичина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Телятину можна готувати різними способами, в тому числі з овочами. Вона відмінно поєднується з помідорами, болгарським перцем, селерою і т. d. Для приготування м'яса за цим рецептом знадобиться вок.
Це популярний в усі часи делікатес. Дивіться, як приготувати мармурову яловичину з овочами. Вона вразить смакові рецептори навіть найвибагливішого м'ясоїда. Таке м'ясо найкраще заздалегідь замаринувати і приготувати на грилі, а до нього подати обсмажені або запечені овочі та рис. Таку яловичину можна подавати і зі свіжими овочами.
- Телятина - 800 грам
- Солодкий перець - 2 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Мал - 150 грам
- Зелений горошок - 30 грам
- Оливкова олія - 30 грам
- Соєвий соус - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Телятина в соєвому соусі з овочами готується просто, але для цього знадобиться гриль і вок. М'ясо можна обсмажувати і на сковороді, але з гриля воно буде чудовим. Отже, нарізаємо мармурову яловичину на слайси, товщиною не більше 1, 5 сантиметрів.
2. Замочуємо її в приправах з соєвим соусом і залишаємо як мінімум на 30 хвилин.
3. Поки м'ясо маринується, нарізаємо овочі. Я використовую болгарський перець і цибулю. Зелень можна додати в кінці на ваш смак.
4. Відправляємо овочі на вок і обсмажуємо на мінімальному кількість оливкової олії. Тим часом відварюємо довгозернистий рис до готовності, промиваємо його і додаємо в кінці смаження до овочів.
5. Додаємо трохи бульйону або води (50 мл), за бажанням зелений горошок і тушкуємо, поки вода не випарується.
6. Тим часом смажимо яловичину на грилі або на сковороді. Подається мармурова яловичина з овочами порційно або на одному великому блюді. Я зазвичай викладаю соковиті шматочки м'яса на велике блюдо, а окремо викладаю рис з овочами.