Рецепт Маринована тріска фото

Маринована тріска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Заготовки, Маринування

Любіть мариновану рибу? Тоді розповім вам про рецепт, завдяки якому ви зможете зробити її самостійно. Отже, для вас простий і доступний рецепт, як приготувати мариновану тріску.

Таким же чином ви зможете зробити не тільки тріску, а й інші види білої, червоної риби. Таку рибку можна подавати як окрему закуску або використовувати для приготування інших страв, наприклад, для бутербродів або салату.

  • Лихоманка - 1 штука
  • Сіль - 200 грам
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Чорний перець горошком - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
1
Свіжу тріску очистіть, потім видаліть голову і хвіст, ображати плавники і розпоріть черево, видаліть нутрощі.
2
Гарненько промийте рибу всередині і зовні, краще 2-3 рази, потім обсушити серветками.
3
Наріжте рибку шматочками близько 2-3 сантиметрів в товщину, перекладіть рибу в миску.
4
Засипте тріску сіллю і залиште на добу, потім дістаньте рибу і промийте її, перекладіть в миску.
5
У каструлю налийте воду, стільки, щоб вона імовірно покрила рибку. Надішліть каструлю з водою на вогонь, додайте перець, лавровий лист, щіпку солі і цукор.
6
Доведіть воду до кипіння і залийте рибу, знову залиште на добу.
7
Через необхідний час злийте маринад і просушіть рибу серветками, змастіть кожен шматочок оливковою олією і зберігайте рибу в холодильнику.

Схожі рецепти