Атлантична тріска з місо
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування надзвичайно смачного рибного страви.
На перший погляд, полуниця і помідори знаходяться на різних полюсах! Помідори використовуються в солоних стравах, а полуниця в солодких. Сьогодні у вас є шанс позбутися від харчових стереотипів і приготувати щось незвичайне, але дуже смачне!
- Саке - 1/4 склянки
- Солодкого рисового вина «Мирин» - 1/4 склянки
- Соєвої пасти «Місо» - 4 Ст. Ложки
- Цукру - 3 Ст. Ложки
- Філе атлантичної тріски - 4 штуки
1. Змішайте всі складові маринаду, щоб вийшла однорідна маса.
2. Філе тріски обваляти в маринаді, помістити їх в герметичний пакет і залишити в холодильнику на ніч.
3. На плоскій сковорідці підрум'янювати філе до тих пір, поки не побачите, як цукор з маринаду перетворюється в карамель.
4. Перекласти філе на піднос з фольгою і помістити в духовку на 7-20 хвилин при температурі 200 градусів.
5. Подавати блюдо охолодженим з морквою, запеченої з медом і імбиром, і келихом білого вина. Більш ніжного і вишуканого смаку ви ще ніколи не пробували!