Рецепт Атлантична тріска з місо фото

Атлантична тріска з місо
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 11 г. 0 хв.

Рецепт приготування надзвичайно смачного рибного страви.

Опис приготування:

На перший погляд, полуниця і помідори знаходяться на різних полюсах! Помідори використовуються в солоних стравах, а полуниця в солодких. Сьогодні у вас є шанс позбутися від харчових стереотипів і приготувати щось незвичайне, але дуже смачне!

  • Саке - 1/4 склянки
  • Солодкого рисового вина «Мирин» - 1/4 склянки
  • Соєвої пасти «Місо» - 4 Ст. Ложки
  • Цукру - 3 Ст. Ложки
  • Філе атлантичної тріски - 4 штуки
атлантична тріска з місо - фото крок 1
1. Змішайте всі складові маринаду, щоб вийшла однорідна маса.
атлантична тріска з місо - фото крок 2
2. Філе тріски обваляти в маринаді, помістити їх в герметичний пакет і залишити в холодильнику на ніч.
атлантична тріска з місо - фото крок 3
3. На плоскій сковорідці підрум'янювати філе до тих пір, поки не побачите, як цукор з маринаду перетворюється в карамель.
атлантична тріска з місо - фото крок 4
4. Перекласти філе на піднос з фольгою і помістити в духовку на 7-20 хвилин при температурі 200 градусів.
атлантична тріска з місо - фото крок 5
5. Подавати блюдо охолодженим з морквою, запеченої з медом і імбиром, і келихом білого вина. Більш ніжного і вишуканого смаку ви ще ніколи не пробували!

Схожі рецепти