Рецепт Маринована кукурудза в домашніх умовах фото

Маринована кукурудза в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Кукурудза
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Заготовлює на зиму овочі і фрукти? Тоді обов'язково вам стане в нагоді рецепт приготування маринованої кукурудзи в домашніх умовах. Її можна закривати як в маленьких банках, так і в 3-літрових.

Опис приготування:

Даний рецепт приготування маринованої кукурудзи в домашніх умовах розрахований на одну 3-х літрову банку. Якщо качани невеликого розміру їх можна скласти в банки меншого розміру.

1. Для початку необхідно очистити кукурудзу і ретельно вимити.

2. При бажанні можна розрізати на 2-3 частини, щоб качани скласти більш компактно.

3. Банки ретельно вимити і простерилізувати.

4. Кукурудзу попередньо залити гарячою водою і довести до кипіння. Якщо качани молочні, їх можна не бланшувати.

5. Викласти кукурудзу в банки, залишаючи трохи місця зверху.

6. Всипати туди ж сіль, цукор. Додати оцет і аспірин. При бажанні можна приготувати маринад, однак таким чином можна заощадити час.

7. Залити в банку окріп і накрити кришкою.

8. Тепер заготовку необхідно простерилізувати близько 1.5 годин, а потім закатати.

Ось і весь простий рецепт маринованої кукурудзи в домашніх умовах. При бажанні його також можна використовувати для маринування очищених від качанів зерен. Закривати зерна краще в маленькі баночки.

  • Кукурудза - 6-8 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 150 грам
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Таблетка аспірину - 1 штука
Даний рецепт приготування маринованої кукурудзи в домашніх умовах розрахований на одну 3-х літрову банку. Якщо качани невеликого розміру їх можна скласти в банки меншого розміру.

1. Для початку необхідно очистити кукурудзу і ретельно вимити.

2. При бажанні можна розрізати на 2-3 частини, щоб качани скласти більш компактно.

3. Банки ретельно вимити і простерилізувати.

4. Кукурудзу попередньо залити гарячою водою і довести до кипіння. Якщо качани молочні, їх можна не бланшувати.

5. Викласти кукурудзу в банки, залишаючи трохи місця зверху.

6. Всипати туди ж сіль, цукор. Додати оцет і аспірин. При бажанні можна приготувати маринад, однак таким чином можна заощадити час.

7. Залити в банку окріп і накрити кришкою.

8. Тепер заготовку необхідно простерилізувати близько 1.5 годин, а потім закатати.

Ось і весь простий рецепт маринованої кукурудзи в домашніх умовах. При бажанні його також можна використовувати для маринування очищених від качанів зерен. Закривати зерна краще в маленькі баночки.

Схожі рецепти