Manpar
(покроковий рецепт з фото)
Цей наваристий супчик з'явився, за легендою, абсолютно випадково. З того, що було під рукою зварили саме його. Тепер хочу розповісти, як приготувати "манпар" в домашніх умовах.
М'ясо, овочі, локшина, тонкі смужки омлету - ось, що таке "манпар" . Сам процес абсолютно нескладний, так що для обіду дуже класне блюдо! Це щось середнє між гарячою стравою і супом. Чоловікам однозначно сподобається!
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- М'ясо - 500 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Цибулина - 4-5 штук
- Помідори - 4-5 штук
- Картопля - 5 штук
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 2 чайних ложки
- Часник - 2-4 зубчиків
1
Для початку замісити тісто - з'єднайте борошно, воду і сіль. Скачайте в кульку і залиште на півгодинки "відпочити" .
2
У казані або каструлі розігрійте олію. Наріжте дрібними кубиками м'ясо і викладіть в масло. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
3
Додайте нарізану цибулю і продовжуйте смажити. Через 5-6 хвилин додайте помідори, нарізані кубиками.
4
Додайте оцет, сіль і спеції за смаком. Влийте 2-3 склянки води і залиште гаситися на повільному вогні на півгодини.
5
Тим часом, очистіть і наріжте кубиками картоплю і перець. Викладіть в казан.
6
Паралельно, тонко розкачати тісто і наріжте невеликими квадратами або смужками, як локшину. Надішліть в підсолену киплячу воду і відваріть.
7
Яйця збийте з сіллю. Додайте трохи борошна, влийте воду або молоко. Вилийте на сковороду і смажте омлет до готовності. Трохи остудіть і наріжте.
8
Подаємо страву до столу - на тарілку викладіть локшину, зверху м'ясний соус, потім омлет. Доповніть зеленню і часником.
9
Смачного!