Рецепт Manpar фото

Manpar
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Цей наваристий супчик з'явився, за легендою, абсолютно випадково. З того, що було під рукою зварили саме його. Тепер хочу розповісти, як приготувати "манпар" в домашніх умовах.

М'ясо, овочі, локшина, тонкі смужки омлету - ось, що таке "манпар" . Сам процес абсолютно нескладний, так що для обіду дуже класне блюдо! Це щось середнє між гарячою стравою і супом. Чоловікам однозначно сподобається!

  • Борошно - 3 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • М'ясо - 500 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Цибулина - 4-5 штук
  • Помідори - 4-5 штук
  • Картопля - 5 штук
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 2 чайних ложки
  • Часник - 2-4 зубчиків
1
Для початку замісити тісто - з'єднайте борошно, воду і сіль. Скачайте в кульку і залиште на півгодинки "відпочити" .
2
У казані або каструлі розігрійте олію. Наріжте дрібними кубиками м'ясо і викладіть в масло. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
3
Додайте нарізану цибулю і продовжуйте смажити. Через 5-6 хвилин додайте помідори, нарізані кубиками.
4
Додайте оцет, сіль і спеції за смаком. Влийте 2-3 склянки води і залиште гаситися на повільному вогні на півгодини.
5
Тим часом, очистіть і наріжте кубиками картоплю і перець. Викладіть в казан.
6
Паралельно, тонко розкачати тісто і наріжте невеликими квадратами або смужками, як локшину. Надішліть в підсолену киплячу воду і відваріть.
7
Яйця збийте з сіллю. Додайте трохи борошна, влийте воду або молоко. Вилийте на сковороду і смажте омлет до готовності. Трохи остудіть і наріжте.
8
Подаємо страву до столу - на тарілку викладіть локшину, зверху м'ясний соус, потім омлет. Доповніть зеленню і часником.
9
Смачного!

Схожі рецепти