Малосольні огірки за 2 годину
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі не просто швидкі малосольні огірочки, а ще і з цікавим смаком лимона. Вся справа в солінні їх з лимонним соком. Цікаво? Тоді докладніше зморив в моєму рецепті!
Якщо ви ніколи не пробували так готувати огірочки, раджу почати з невеликої порції, щоб оцінити це блюдо. Можна коригувати спеції або додати цукор, як то кажуть "як кому подобається" . Отже, пропоную мій варіант, як приготувати малосольні огірки за 2 годину!
- Огірок - 500 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти, огірочки і зелень гарненько вимийте, часник очистіть, знадобиться всього пара зубчиків.
У огірків зріжте кінчики і поріжте їх на 4 частини вздовж. Часник просто порубати не надто крупно ножем. Подрібніть зелень.
Складіть в маринатор або просто чистий пакет огірки. Полийте їх свежевидавленний соком лимона, додайте сіль, часник, кріп.
Зауважте щільно пакет, потрясіть його, щоб огірочки рівномірно просочилися сіллю, лимонним соком, часником і зеленню. Залиште в теплі на 1, 5-2 годину. Я просто поклала на стіл, Зараз же літо.
Через дві години розсолу побільшає, так як огірки теж дадуть сік. Готово! Зберігати в холодильнику!