Як приготувати оселедець за 3 годину
(покроковий рецепт з фото)
Запам'ятовуйте або записуйте рецепт, як приготувати оселедець за 3 годину, тому що він підходить для засолювання абсолютно будь-який рибки. Ідеальна закуска за мінімум часу за старим рецептом. Буде супер!
Щоб риба вийшла не тільки смачна, але і красива, її потрібно вміти чистити. Насамперед відріжте рибі голову. Уздовж хребта і навколо голови зробіть надрізи, відокремте плавники. Потім зніміть плівку з риби. Обов'язково поділ оселедця на філе починати з хвоста, уздовж надрізу спини. Готово!
- Оселедець - 1 штука
- Сіль - 30 грам
- Цибуля - 1 штука (якщо цибулини маленькі, то 2)
- Соняшникова олія - За смаком
1. Потрібно підготувати рибу, тобто почистити її від нутрощів і кісток.
2. Після того, як промокнете оселедець паперовими рушниками, відділи філе hrebta. Не полінуйтеся видалити всі кістки.
3. З двох сторін посоліть рибу, оберніть посуд харчовою плівкою і поставте на годину-півтора. Чим довше стоїть риба, тим більш солона вона вийде.
4. Поки засаливается риба, наріжте цибулю тонкими півкільцями.
5. Рибу промийте під проточною водою від солі і насухо протріть паперовими рушниками. А потім просто поріжте на шматочки.
6. В поллитровую банку (або іншу ємність) викладайте шарами цибулю і шматочки оселедця. Верхнім шаром повинен бути лук. Якщо вам хочеться, то можете додати перець, лавровий лист на свій смак.
Трамбувати не потрібно!
І заливаємо все це соняшниковою олією до краю.
Трамбувати не потрібно!
І заливаємо все це соняшниковою олією до краю.
7. Банку ставимо в холодильник мінімум на 3 годину, а краще на ніч. Усе, готово до вживання! Подавати оселедець можна з цибулею або без, а прикрасити краще кропом.