Шашлик за годину
(покроковий рецепт з фото)
Бувало у вас таке, що рішення їхати на шашлики з'явилося тільки що, а тому часу для маринування шашлику не більше години. Що тоді робити? Я розповім, як замаринувати шашлик за годину.
Звичайно, м'ясо в такому маринаді можна потримати не тільки 1 час, але і залишити на ніч, тоді шашлик вийде зовсім вже ніжним і смачним, але навіть через годину м'ясо вийде дуже соковитим. В цьому і принадність рецепта, як приготувати шашлик за годину. Обов'язково приготуйте!
- Свиняча шийка - 1 кілограм
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець мелений - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Вода мінеральна - 300 мілілітрів (сильногазована)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо порізати на шматки середнього розміру.
Лук поріжте кружечками.
У великій мисці змішайте м'ясо з цибулею, додайте сіль, перець, залийте мінеральною водою і добре перемішайте.
М'ясо потрібно обов'язково добре пом'яти, щоб волокна почали руйнуватися, а спеції - проникати вглиб.
Затягніть миску харчовою плівкою і відправте в холодильник. Вже через годину м'ясо можна буде смажити на мангалі.
Готуйте шашлик на гарячому вугіллі до готовності. Тривалість приготування залежить від розміру шматків м'яса, його кількості і температури вугілля. Головне, не пережарьте м'ясо, інакше воно стане сухим.
Шашлик за годину готовий! Смачного!