Маринована капуста за 2 годину
(покроковий рецепт з фото)
Маринована капуста за 2 годину - це ідеальний варіант смачної і швидкої закуски. Беріть на замітку!
Багато хто думає, що маринування капусти забирає багато часу і сил, проте це не так. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом маринованої капусти за 2 годину. Часу на приготування йде дуже мало, а результат приголомшливий. Головне, нашаткувати всі підготовлені овочі і приготувати маринад.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Перець горошком - 4 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Капусту дрібно наріжте.
Морква помийте під проточною водою, очистіть і натріть на середній терці. Морква додайте до капусти.
Цибулю дрібно наріжте і додайте до інших овочів.
Добре все перемішайте.
У стерилізовані банки викладіть капусту з морквою і цибулею.
У каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння. Додайте оцет, масло рослинне, сіль, цукор, перець і прокип'ятіть все ще 3 хвилини.
Гарячим розсолом залийте капусту і залиште її на столі до повного охолодження. Коли капуста охолоне, накрийте кришкою і відправте її в холодильник.
Маринована капуста за 2 годинник готові. Смачного!