Малосольні огірки в холодному розсолі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться хрустких, пікантних і смачненьких малосольних огірочків, рекомендую приготувати їх за цим рецептом. Все дуже швидко і просто, а спробувати огірочки в перший раз можна вже через добу.
Холодний розсіл - це швидко і зручно. До того ж, огірочки залишаються щільними, хрусткими і яскравими. Малосолов невелику порцію зручно в пластикових контейнерах або відерцях, а більшу - в бочонках. Відмінна закуска для різноманітності в літню пору.
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Огірки - 1/2 кілограма
- Зелень - За смаком
- Часник - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Для початку в воді розчиніть сіль і цукор. Перемішайте і приберіть поки в сторону.
На дно контейнера викладіть зелень. У мене листя хрону і кріп. Можна додати будь-яку іншу зелень, яка вам до душі.
Додайте перець горошком і 2-3 зубчики часнику. Можна покласти лавровий лист, коріння для аромату.
Огірочки вимийте, зріжте хвостики, викладіть в контейнер.
Влийте розсіл, накрийте кришкою і залиште мінімум на добу.
Ось такі огірочки вийшли через добу.
Смачного!