Макрель в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Макрель - це різновид сімейства скумбрієвих риб. Тому готувати її не потрібно боятися. М'ясо має специфічний запах, як і скумбрія. Прочитайте, як приготувати макрель в духовці.
За невелику кількість часу у вас буде готове повноцінне блюдо, яким можна нагодувати ораву голодних гостей Спробуйте приготувати макрель в духовці за моїм рецептом і запевняю вас, ви захочете приготувати це ще. Запечена макрель прекрасно зіграє в тандемі з такими гарнірами як овочі, крупи або паста. А також і самостійною стравою буде дуже смачно і ситно.
- Макрель - 800 грам
- Перець чилі - 1 штука
- Перець паприка - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
Всі необхідні інгредієнти розташуйте перед собою, так буде зручніше працювати.
У чашу блендера помістіть цибулю, чилі, спеції, оливкова олія, сіль, все перемішайте.
Рибу начините порезаний на кружечки лимоном.
Натріть рибу спеціями і поставте маринуватися в холодильник на 30 хвилин.
Покладіть макрель на деко, зверху обкласти порізаними помідорами і паприкою.
Випікайте рибу в розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин накритою фольгою, і п'ять хвилин відкритої (без фольги).