Рецепт Макрель в духовці фото

Макрель в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Макрель - це різновид сімейства скумбрієвих риб. Тому готувати її не потрібно боятися. М'ясо має специфічний запах, як і скумбрія. Прочитайте, як приготувати макрель в духовці.

Опис приготування:

За невелику кількість часу у вас буде готове повноцінне блюдо, яким можна нагодувати ораву голодних гостей Спробуйте приготувати макрель в духовці за моїм рецептом і запевняю вас, ви захочете приготувати це ще. Запечена макрель прекрасно зіграє в тандемі з такими гарнірами як овочі, крупи або паста. А також і самостійною стравою буде дуже смачно і ситно.

  • Макрель - 800 грам
  • Перець чилі - 1 штука
  • Перець паприка - 4-5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
макрель в духовці - фото крок 1
Всі необхідні інгредієнти розташуйте перед собою, так буде зручніше працювати.
макрель в духовці - фото крок 2
У чашу блендера помістіть цибулю, чилі, спеції, оливкова олія, сіль, все перемішайте.
макрель в духовці - фото крок 3
Рибу начините порезаний на кружечки лимоном.
макрель в духовці - фото крок 4
Натріть рибу спеціями і поставте маринуватися в холодильник на 30 хвилин.
макрель в духовці - фото крок 5
Покладіть макрель на деко, зверху обкласти порізаними помідорами і паприкою.
макрель в духовці - фото крок 6
Випікайте рибу в розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин накритою фольгою, і п'ять хвилин відкритої (без фольги).

Схожі рецепти