Рецепт Макаронні вироби «Том Ям» фото

Макаронні вироби «Том Ям»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Гострий перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Солодке, Заготовки, Соуси

Паста "том Ям" має дуже гострий смак і використовується в багатьох тайських соусах і стравах. Особливо він потрібен для приготування однойменного супу.

Паста "том Ям" відноситься до тайської кухні і має дуже гострий, я б сказала термоядерний смак. Тому будьте дуже обережні і дуже ретельно мийте руки. Зберігається така паста в холодильнику до шести місяців.

  • Імбир - 2.5 чайних ложки (тертий)
  • Масло оливкове - 50 мілілітрів("Extra Virgin ")
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Перець чилі - 120 грам
  • Часник - 3 зубчики (великі)
паста
Часник очистіть і поріжте на шматочки. У сковороду налийте олію і розігрійте на середньому вогні. Зменшіть вогонь, і викладіть часник. Обсмажуйте часник протягом 2-3 хвилин. Приберіть часник з сковороди в миску.
паста
Перець вимийте і висушіть. Ображати плодоніжки, розріжте навпіл і видаліть насіння. Поріжте часник на шматочки і покладіть в сковорідку після овочів. Обсмажуйте на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.
паста
Додайте тертий імбир, перемішайте.
паста
Пробийте блендером масу до однорідного стану.
паста
Перекладіть масу в чисту, суху баночку, закрийте і зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти